Ο πιο προσιτός τρόπος να δείχνετε νεότερη μέσα σε μόλις δυο εβδομάδες

gunaika-omorfia
ΠΕΜΠΤΗ, 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Δεν είναι διαφημιστικό τρικ. Υπάρχει μια ρουτίνα ομορφιάς, που υπόσχεται ολική αντιγήρανση στο λιγότερο χρόνο -δίχως βελόνες ή καμουφλάζ από τόνους make-up.

Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με τις λίγες ρυτίδες που υπάρχουν στο πρόσωπό σας. Απλά, πιστοποιούν ότι ωριμάζετε -με όσα θετικά ή αρνητικά περιλαμβάνει αυτή η λέξη. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τις αγνοήσετε και να τις αφήσετε να εξελιχθούν σε μόνιμα σημάδια γήρανσης. Το «σβήσιμό» τους, συχνά απαιτεί συνεδρίες με ενέσιμα υλικά ή πολύωρες τεχνικές μακιγιάζ, ωστόσο εδώ θα σας δείξουμε μια απλή ρουτίνα αντιγήρανσης καθόλου δαπανηρή και πολύ πιο εύκολη. 14 ημέρες αρκούν. Και με ένα κόστος αγοράς προϊόντων, που δεν ξεπερνά τα 30 ευρώ.

Βήμα 1: Λάδι

Το μυστικό για την επίτευξη γρήγορης επανάκτησης της ελαστικότητας της επιδερμίδας είναι το λάδι προσώπου. Ενυδατώνει αμέσως το κουρασμένο δέρμα και λειτουργεί ως μέσο για την λείανση των επιφανειακών ρυτίδων. Απλώστε ένα προϊόν με βάση το αγνό ελαιόλαδο ή το έλαιο κράμβης μετά από τον καθαρισμό πρωί και βράδυ, σε ελαφρώς υγρό δέρμα.

Intensive Care Youth Recapture Oil, Seventeen: Λάδι προσώπου για ανανέωση και εξισορρόπιση με έλαια από οργανική ελιά, σουσάμι, φουντούκι, πράσινο καφέ και βιταμίνη Ε.

Βήμα 2: Ορός

Για διπλάσια αντιγηραντικά οφέλη, συμπληρώστε τη βραδινή κούρα σας με ένα serum με βάση το άγριο τριαντάφυλλο, για βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος, μείωση των σημαδιών γήρανσης και προστασία της επιδερμίδας από το στρες και τις περιβαλλοντικές συνθήκες.

Serum Wild Rose Brightening & First Wrinkles, Korres: Αντιγηραντικός ορός για το πρόσωπο και τα μάτια, από Άγριο Τριαντάφυλλο και βιταμίνη C (στα φαρμακεία) .

Βήμα 3: Ενυδάτωση μέρα-νύχτα

Όλα τα δέρματα έχουν ανάγκη από επιπλέον δόσεις ενυδάτωσης, κυρίως εκείνα που εκτίθενται στον ήλιο, την τεχνητή θερμότητα των εσωτερικών χώρων ή σε ποικίλους εξωτερικούς παράγοντες. Γι’ αυτές τις περιπτώσεις, μια κούρα διπλής θρέψης (πρωί και βράδυ) θεωρείται  υποχρεωτική. Το πρωί, εφαρμόστε μια ανάλαφρη ενυδατική ή ένα booster, με ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά και βιταμίνες Α, C και E, ενώ το βράδυ προτιμήστε φόρμουλες που βασίζονται σε συστατικά με αναπλαστικές ιδιότητες, όπως η ρετινόλη.

Freshed Pressed Clinical Daily And Overnight Booster with Pure Vitamins C & A, Clinique: Booster για χρήση πρωί-βράδυ με καθαρή βιταμίνη C και Α, για ενυδάτωση και μείωση των σημαδιών της γήρανσης.

Redermic Retinol Anti-Aging Concentrate, La Roche Posay: Κρέμα ημέρας και νύχτας με ρετινόλη για μειώση των σημαδιών της γήρανσης (στα φαρμακεία).

Βήμα 4: Κρέμα ματιών

Η συστηματική χρήση μιας κρέμας ματιών πλούσιας σε συστατικά όπως πράσινο τσάι και έλαιο argan, είναι ικανή να μειώσει την όψη του κουρασμένου βλέμματος και την εξάλειψη των μαύρων κύκλων. Απλώστε πλούσιες δόσεις τόσο το πρωί όσο και το βράδυ.  

Argan Eye Cream, Galenic: Κρέμα ματιών με έλαιο argan για πιο νεανικό βλέμμα (στα φαρμακεία) .

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ