Aaron Paul: «Ο Jesse πρέπει να πρωταγωνιστήσει στο “Breaking Bad”»

breaking-bad
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Ο δημιουργός της πολυβραβευμένης τηλεοπτικής σειράς αποκάλυψε τα σχέδιά του για μια κινηματογραφική μεταφορά.

Έχουν περάσει έξι χρόνια περίπου χρόνια από το μεγάλο φινάλε του «Breaking Bad», μια από τις πιο πετυχημένες δραματικές σειρές του AMC τα τελευταία χρόνια, όμως, σύμφωνα με τον δημιουργό της σειράς, Vince Gilligan, υπάρχουν σχέδια για μια κινηματογραφική ταινία.

Παρά το γεγονός ότι ο Gilligan έχει αποκαλύψει τα σχέδιά του για μια επιστροφή του «Breaking Bad», η ταινία δεν έχει επισημοποιηθεί από τους παραγωγούς, δίνοντας έτσι αφορμή για έντονη φημολογία σχετικά με αυτή. Ο Aaron Paul πάντως, ο οποίος ενσάρκωσε τον Jesse Pinkman στη σειρά, εξέφρασε τη θέλησή του να επιστρέψει στον ρόλο του.

AMC

«Οι φήμες είναι αστείες – κάποτε άκουσα μια φήμη πως είχα επιλεγεί για τον ρόλο τού Han Solo» σχολίασε ο Paul στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Sun Valley, συμπληρώνοντας: «Δεν έχω ακούσει τίποτα για μια ταινία “Breaking Bad”, αλλά αν υπάρξει μια θα ήθελα να συμμετάσχω σε αυτή».

Στη συνέχεια ο ηθοποιός εκτίμησε πως εάν προχωρήσει η παραγωγή της ταινίας ο χαρακτήρας του θα πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. «Σε περίπτωση που δεν έχετε δει την τηλεοπτική σειρά, ο Walter πεθαίνει, οπότε ο Jesse πρέπει να πρωταγωνιστήσει» εξήγησε χαρακτηριστικά ο Paul.