Τον Οκτώβριο έρχεται η συνέχεια στο «Bird Box»

bird-box
ΤΡΙΤΗ, 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

«θα γνωρίσουμε καλύτερα την Malorie και τα τέρατα» υπόσχεται ο συγγραφέας του νέου μυθιστορήματος.

Το «Bird Box» με τη Sandra Bullock ήταν μια από τις μεγάλες επιτυχίες του Netflix που ενέπνευσε μάλιστα ένα επικίνδυνο viral παιχνίδι, για το οποίο η πλατφόρμα streaming αναγκάστηκε να βγάλει ανακοινώσεις. Σύμφωνα με άρθρο του Esquire, ο συγγραφέας, Josh Malerman, έχει ήδη γράψει ένα σίκουελ με τίτλο «Malorie», το οποίο αφηγείται την ιστορία της πρωταγωνίστριας οχτώ χρόνια μετά τα συμβάντα του πρώτου βιβλίου.

Netflix / Saeed Adyani

«Στο διάστημα που βγήκε το “Bird Box” και που έγραφα το “Malorie”, με ρώτησαν πολλές φορές, γιατί ο κόσμος θέλει να μάθει τι έγιναν το Αγόρι και το Κορίτσι. Όσο όμως και να νοιάζομαι για το Αγόρι και το Κορίτσι, αυτή δεν είναι η ιστορία τους. Ο κόσμος του “Bird Box” είναι η ιστορία της Malorie και ήθελα να μάθω περισσότερα για αυτή. Ήθελα να την γνωρίσω καλύτερα» δήλωσε ο συγγραφέας.

Netflix

Ο Malerman ήταν αινιγματικός σχετικά με την υπόθεση του νέου βιβλίου, λέγοντας μονάχα πως «θα γνωρίσουμε καλύτερα τη Malorie και τα τέρατα». Οι θαυμαστές της ταινίας θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι την 1η Οκτωβρίου, όταν και θα κυκλοφορήσει το «Malorie».