H Cardi B βάζει πλώρη για τον κινηματογράφο

cardi-b-Jennifer-lopez-constance-wu
ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια θα κάνει το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη πλάι στις Jennifer Lopez και Constance Wu στο «Hustlers».

Μετά τη μουσική, η Cardi B ετοιμάζεται να αφήσει το στίγμα της στον κινηματογράφο, αφού, σύμφωνα με άρθρο του Entertnaiment Weekly, έχει συμφωνήσει να συμπρωταγωνιστήσει στο «Hustlers» της Lorene Scafaria. Η δραματική ταινία αφηγείται την ιστορία υπαλλήλων ενός στριπτιτζάδικου, οι οποίοι σχεδιάζουν μια και αναζητούν εκδίκηση από τους άνδρες που τους έχουν αδικήσει.

Στην ταινία θα εμφανιστούν επίσης οι Constance Wu, Jennifer Lopez, Lili Reinhart, Julia Stiles, Keke Palmer και Mercedes Ruehl, ενώ οι Mette Towley και Trace Lysette βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις με τους παραγωγούς. Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένονται να ξεκινήσουν στη Νέα Υόρκη στις 22 Μαρτίου.

REX/Shutterstock / Rob Latour

H Cardi B έχει μιλήσει ανοιχτά για την εμπειρία της ως χορεύτρια πριν πάρει μπρος η καριέρα της στην μουσική.

Όπως σημειώνει το άρθρο, η Cardi B στο παρελθόν είχε εργαστεί ως χορεύτρια σε στριπτιτζάδικο πριν στραφεί στη μουσική, ενώ πριν από ένα χρόνο έκανε τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική με μια cameo εμφάνιση στο «Saturday Night Live».

«Είμαι ενθουσιασμένη που έχω την ευκαιρία να δουλέψω με αυτή τη δυναμική ομάδα γυναικών. Είμαστε ευγνώμονες που έχουν συγκεντρώσει ένα τόσο δυνατό καστ και ανυπομονώ να ξεκινήσω τα γυρίσματα στο τέλος της εβδομάδας» δήλωσε η σκηνοθέτης και σεναριογράφος του «Hustler».