Ο Kit Harington αναζήτησε ψυχολογική βοήθεια λόγω «Game Of Thrones»

game-of-thrones
ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Οι αντιδράσεις στον «θάνατο» του Jon Snow στο πέμπτο κύκλο τον έκαναν να νιώσει ανασφαλής και ευάλωτος.

Σε μια νέα συνέντευξή του ο Kit Harington αποκάλυψε πως αναζήτησε ψυχολογική βοήθεια καθώς ένιωθε ανασφαλής μετά τον θάνατο του χαρακτήρα του, στο τέλος της πέμπτης σεζόν του «Game Of Thrones». Ο ηθοποιός εξήγησε πως ένιωθε «ευάλωτος» μετά την προβολή της σκηνής όπου ο χαρακτήρας τραυματίζεται θανάσιμα.

«Δεν ήταν καλή εποχή στη ζωή μου. Ένιωθα πως έπρεπε να αισθάνομαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο, όταν στην πραγματικότητα ένιωθα πολύ ευάλωτος» δήλωσε ο Harington στο Variety. Όταν μάλιστα θαυμαστές της σειράς τον ρωτούσαν μανιωδώς στον δrόμο «εάν έχει πεθάνει», ο ηθοποιός κλονιζόταν.

HBO

«Ήταν μια ασταθής εποχή στη ζωή μου τότε – νομίζω πολλοί νιώθουν έτσι στα 20 τους. Ήταν μια εποχή που ξεκίνησα θεραπεία και άρχισα να μιλάω σε κόσμο. Ένιωθα πολύ ανασφαλής και δεν μίλαγα σε κανένα. Έπρεπε να νιώθω ευγνώμων για όσα είχα, αλλά είχα απίστευτη ανησυχία για το εάν θα μπορούσα καν να υποκριθώ» τόνισε ο Harington.

Ο όγδοος και τελευταίος κύκλος του «Game Of Thrones» θα κάνει την πρεμιέρα του στις 14 Απριλίου. Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα τρέιλερ και promotional υλικό του HBO για τη σειρά, η τύχη πολλών αγαπημένων χαρακτήρων παραμένει άγνωστη, όμως οι παραγωγοί υπόσχονται πως πολλά ερωτήματα θα απαντηθούν. Μετά την ολοκλήρωση της σειράς θα ξεκινήσει η παραγωγή ενός spin-off που θα διαδραματίζεται δέκα χιλιάδες χρόνια πριν το «Game Of Thrones».