Η Natalie Portman ταξιδεύει και ερωτεύεται στο αχανές διάστημα

lucy-in-the-sky
ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Jon Hamm, Dan Stevens, Zazie Beetz και Pearl Amanda Dickson συμπρωταγωνιστούν στο «Lucy In The Sky» του Noah Hawley.

Μετά τον ρόλο της ως πριγκίπισσα Padmé Amidala στην πρίκουελ τριλογία «Star Wars», η Natalie Portman επιστρέφει στο διάστημα, αυτή τη φορά ως αστροναύτης για τις ανάγκες της δραματικής ταινίας «Lucy In The Sky» που σκηνοθέτησε ο Noah Hawley. Στην ταινία, η οποία είναι βασισμένη σε πραγματική ιστορία, η Portman ενσαρκώνει την Lucy Cola, μια αστροναύτη η οποία κατά τη διάρκεια ενός διαστημικού περιπάτου βιώνει κάτι πρωτόγνωρο, καθώς παρακολουθεί τον πλανήτη και το σύμπαν γύρω της.

Δείτε το τρέιλερ του «Lucy In The Sky»

Η υπερβατική εμπειρία την επηρεάζει βαθύτατα και όταν επιστρέφει στη γη, αρχίζει και χάνει επαφή με την πραγματικότητα σε έναν κόσμο που πλέον φαντάζει πολύ μικρός. Η Lucy τότε συνάπτει σχέση με έναν συνάδελφ;o της στην NASA (τον οποίο υποδύεται ο Jon Hamm) και κάπου εκεί αρχίζει να ξεδιπλώνεται η ιστορία.

Το «Lucy In The Sky» είναι εμπνευσμένο από την ιστορία της πρώην αστροναύτη της NASA, Lisa Marie Nowak, η οποία το 2007 είχε συλληφθεί όταν επιχείρησε να απαγάγει μια ερωτική αντίζηλό της. Στην ταινία εμφανίζονται επίσης οι Dan Stevens, Zazie Beetz, Pearl Amanda Dickson και Ellen Burstyn.

NASA

Η γη είναι η μπλε κουκίδα.

Όπως άλλωστε επιβεβαιώνει η μουσική επένδυση του τρέιλερ, ο τίτλος της ταινίας είναι εμπνευσμένος από το ομώνυμο τραγούδι των Beatles. Ο αρχικός τίτλος της ταινίας ήταν «Pale Blue Dot», ο οποίος με τη σειρά του αναφερόταν στην φωτογραφία του πλανήτη μας από απόσταση έξι δισεκατομμυρίων χιλιομέτρων που έβγαλε το Voyager 1 το 1990, καθώς έφευγε από το ηλιακό σύστημα.