Έφτασε το πρώτο τρέιλερ του «Κάποτε στο Χόλυγουντ»

once-upon-a-time-in-hollywood
ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Η ένατη ταινία του Quentin Tarantino κυκλοφορεί το καλοκαίρι.

Η Sony έδωσε στη δημοσιότητα ένα πρώτο teaser τρέιλερ της ένατης ταινίας του Quentin Tarantino, το «Once Upon A Time In Hollywood». Όπως όλες οι ταινίες του Αμερικάνου σκηνοθέτη, έτσι και το «Κάποτε στο Χόλυγουντ», όπως είναι ο ελληνικός τίτλος της νέας του ταινίας, ξεχωρίζει για το εξαιρετικό καστ στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Brad Pitt, Leonardo DiCaprio και Margot Robbie.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ του «Κάποτε στο Χόλυγουντ»

Το teaser ξεκινά με μια συνέντευξη των χαρακτήρων των DiCaprio και Pitt, ενός τηλεοπτικού αστέρα των western και του κασκαντέρ/ντουμπλέρ του και στη συνέχεια το τρέιλερ μας μεταφέρει στο Λος Άντζελες της δεκαετίας του 1960. Παράλληλα με τα πλάνα αυτά της πιο ανέμελης, φαινομενικά, εποχής, στο τρέιλερ παίζουν δύο μεγάλα hit της περιόδου, το «Straight Shooter» των The Mama’s and the Papa’s και το «Bring A Little Lovin» των Los Bravos.

Στην ταινία εμφανίζονται επίσης οι Al Pacino, Dakota Fanning, Damien Lewis, Lena Dunham, Bruce Dern, Burt Reynolds και Luke Perry, μεταξύ πολλών άλλων. Το «Κάποτε στο Χόλυγουντ» θα κάνει την πρεμιέρα του στις ελληνικές αίθουσες στις 22 Αυγούστου.