Οικογενειακή υπόθεση ο επόμενος δίσκος του Liam Gallagher

liam-gallagher
ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Ο 17χρονος γιος του Gene συμμετέχει παίζοντας bongos στις ηχογραφήσεις του νέου άλμπουμ.

Ο Liam Gallagher ετοιμάζει ένα νέο άλμπουμ και, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσω του Twitter, ο 17χρονος γιος του, Gene Gallagher, συμμετέχει στις ηχογραφήσεις. Τελευταία κυκλοφορία του πρώην τραγουδιστή των Oasis ήταν το «As You Were» το 2017.

«Ο Gene παίζει bongos στο νέο μου τραγούδι» γράφει ο Gallagher στην πρόσφατη ανάρτησή του με φωτογραφία από τις ηχογραφήσεις στο στούντιο. Αυτή δεν είναι η πρώτη ενασχόληση του Gene με τη μουσική, καθώς τον περασμένο Οκτώβριο σχημάτισε ένα rock συγκρότημα, τους Grimmo.

REX/Shutterstock / PJP Photos

Ο Liam Gallagher πρόσφατα ζήτησε την βοήθεια των θαυμαστών του για να αποφασίσει ποια τραγούδια των Oasis θα παίξει στην επικείμενη περιοδεία του.

Σε προηγούμενες αναρτήσεις του ο Liam Gallagher είχε χαρακτηρίσει τον ήχο των νέων του τραγουδιών «βιβλικό» και «μαγικό». Όταν ρωτήθηκε την περασμένη εβδομάδα από έναν θαυμαστή του πότε θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ, ο Βρετανός μουσικός απάντησε πως θέλει «λίγες ακόμα εβδομάδες» για να τον ολοκληρώσει και μετά θα χρειαστεί να κάνει «ορισμένες ακόμα αλλαγές».