Αποκαλύφθηκαν ο τίτλος και η υπόθεση της συνέχειας του «Να με φωνάζεις με τ’ όνομά σου»

call-me-by-your-name
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Το νέο βιβλίο του André Aciman με τίτλο «Find Me» μας δείχνει πως εξελίχθηκαν οι ζωές και οι σχέσεις των πρωταγωνιστών.

Μετά την τεράστια επιτυχία της κινηματογραφικής μεταφοράς του «Να με φωνάζεις με τ’ όνομά σου», ο συγγραφέας του μυθιστορήματος, André Aciman, άρχισε να γράφει μια συνέχεια. Σύμφωνα με μια νέα ανακοίνωση των εκδοτών του συγγραφέα, ο τίτλος του νέου βιβλίου θα είναι «Find Me».

«Στο “Find Me” ο Aciman μας δείχνει τον διαζευγμένο πια πατέρα του, Elio, τον Samuel, σε ένα ταξίδι από την Φλωρεντία στην Ρώμη για να επισκεφτεί τον Elio, ο οποίος έχει γίνει ένας χαρισματικός πιανίστας. Μια τυχαία συνάντηση στο τρένο οδηγεί σε μια σχέση που αλλάζει για πάντα τη ζωή του Sami. Ο Elio σύντομα μετακομίζει στο Παρίσι όπου και αυτός έχει μια σημαντική σχέση, ενώ ο Olivier, τώρα πια καθηγητής στη βόρεια Νέα Αγγλία με γιους που έχουν σχεδόν μεγαλώσει, ξαφνικά βρίσκει τον εαυτό του να σχεδιάζει μια επιστροφή στην Ευρώπη» αναφέρουν οι εκδοτικοί οίκοι Farrar, Straus και Giroux.

Μιλώντας στο Vulture, ο Aciman εξήγησε πως «ο κόσμος του “Να με φωνάζει με τ’ όνομά σου” δεν με άφησε ποτέ. Αν και δημιούργησα τους χαρακτήρας και ήμουν ο συγγραφέας των ζωών τους, δεν περίμενα ποτέ πως θα με δίδασκαν πράγματα για την οικειότητα και τον έρωτα, τα οποία δεν ήξερα ακριβώς, μέχρι που τα έβαλα κάτω στο χαρτί».

Στη συνέχεια, ο συγγραφέας τόνισε πως «η ταινία με έκανε να συνειδητοποιήσω πως ήθελα να επιστρέψω σε αυτούς και να τους παρακολουθήσω καθώς περνούν τα χρόνια. Για αυτό έγραψα το “Find Me”». Το νέο βιβλίο του Aciman αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου 2019.