Νέο βιντεοπαιχνίδι «Stranger Things» στον ορίζοντα

stranger-things-3-the-game
ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Το «Stranger Things 3: The Game» θα κυκλοφορήσει μαζί με τον τρίτο κύκλο της σειράς επιστημονικής φαντασίας του Netflix.

Το «Stranger Things» επιστρέφει στο Netflix αυτό το καλοκαίρι για μια τρίτη σεζόν για να μας μεταφέρει στο 1985 – την χρονιά που η Nintendo κυκλοφόρησε το NES, την κονσόλα-θρύλος που ανέστρεψε το κλίμα στην βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών μετά την κατάρρευση της Atari. Τα βιντεοπαιχνίδια πλέον έχουν αποκτήσει σημαντικό ρόλο στην διασκέδαση και ψυχαγωγία των νεότερων γενιών και αποτελούν αναπόσπαστο tie-in με κάθε νέα ταινία, σειρά ή βιβλίο.

Μετά λοιπόν το mobile βιντεοπαιχνίδι βασισμένο στο δεύτερο κύκλο που έτυχε θερμής υποδοχής από τους θαυμαστές της σειράς, οι παραγωγοί του «Stranger Things» αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν ένα πιο ολοκληρωμένο παιχνίδι μαζί με τον νέο κύκλο. Το «Stranger Things 3: The Game» θα είναι διαθέσιμο για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch στις 4 Ιουλίου.

Δείτε το τρέιλερ του «Stranger Things 3: The Game»

Όπως φαίνεται από το τρέιλερ που δόθηκε στην δημοσιότητα, το νέο παιχνίδι διατηρεί την 16-bit ρετρό αισθητική και δίνει την δυνατότητα στους παίχτες να επιλέξουν ανάμεσα σε 12 διαφορετικούς χαρακτήρες. Εκτός από τις ειδικές ιδιότητες του κάθε χαρακτήρα, οι παίχτες θα μπορούν να συνεργάζονται για να αντιμετωπίσουν μαζί τα Demogorgon. Στο παιχνίδι εμφανίζονται πολλές γνώριμες, αλλά και νέες τοποθεσίες όπως το Starcourt Mall που θα βρεθεί στο επίκεντρο της νέας σεζόν.