Δύσκολες ώρες για τον Brian Travers των UB40

brian-travers-ub40 Richard Gray
ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Ο σαξοφωνίστας του βρετανικού reggae/pop συγκροτήματος διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και θα χάσει την επόμενη περιοδεία.

Ο Brian Travers, σαξοφωνίστας και ιδρυτικό μέλος των UB40, αποκάλυψε πως έχει διαγνωστεί με έναν όγκο στον εγκέφαλο και λόγω της θεραπείας που θα ακολουθήσει θα χάσει την επικείμενη περιοδεία για τα 40 χρόνια του συγκροτήματος.  

Σύμφωνα με ανάρτηση των UB40, ο Travers έπαθε μια κρίση στο σπίτι του την προηγούμενη εβδομάδα και αφού μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει δύο όγκους στον εγκέφαλο. Η χειρουργική επέμβαση προγραμματίστηκε για την Πέμπτη 28 Μαρτίου, μια μέρα πριν ξεκινήσει η εορταστική περιοδεία των UB40.

«Με μεγάλη λύπη δεν θα μπορέσω να συμμετάσχω με τους συναδέλφους μου στους UB40 στην περιοδεία για την 40ή επέτειο μας. Εργάστηκαν απίστευτα σκληρά για να τελειοποιήσουν τα τραγούδια στις προετοιμασίες για την ζωντανή πρεμιέρα του νέου μας άλμπουμ “For The Many”. Ακούγονται υπέροχοι, όμως θα είμαι εκεί εν πνεύματι, να τους επευφημώ καθώς αναρρώνω και σκεπτόμενος όλους τους υπέροχους ανθρώπους που μας έχουν στηρίξει τα τελευταία 40 χρόνια και για τους οποίους είμαι εξαιρετικά περήφανος να προσμετρώ ως φίλους» δήλωσε ο Travers.

REX/Shutterstock / Leon Schadeberg

Το συγκρότημα από την πλευρά επιβεβαίωσε ότι η περιοδεία θα συνεχίσει χωρίς τον Travers. «Είμαστε βαθιά λυπημένοι που ο Brian, ο φίλος μας και ιδρυτικό μέλος των UB40, δεν είναι σε θέση να συμμετάσχει στην εορταστική βρετανική περιοδεία μας. Ξέρουμε ότι θα λείψει σε όλους, αλλά η υγεία και η ευημερία του έρχονται πρώτα και είμαστε σίγουροι ότι οι φίλοι και οπαδοί μας θα ενωθούν ευχόμενοι στον Brian μια πλήρη και γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή» σχολίασαν οι UB40.