Κρουαζιέρα με τον Jon Bon Jovi;

norwegian-Jade
ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Οι fans του καλλιτέχνη θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν μια κρουαζιέρα μαζί του μέσα στον Απρίλιο, σαλπάροντας από το Μαϊάμι.

Ο αγαπημένος ροκ σταρ της εφηβικής μας ηλικίας θα είναι headliner στην Runaway to Paradise cruise στο κρουαζιερόπλοιο Norwegian Jade της Norwegian Cruise Line, στις 12-16 Απριλίου, σε μια κρουαζιέρα με λιμάνι εκκίνησης το Μαϊάμι, σε ένα ταξίδι sold out, με κόστος 713 δολάρια το άτομο.

Ο 57χρονος Bon Jovi θα βρίσκεται στην κρουαζιέρα μαζί με τον 24χρονο γιο του, Jesse Bongiovi, ο οποίος είναι μάλιστα συνέταιρός του στο Hampton Water wine που κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου rosé του 2018. Όπως είναι φυσικό, το κρασί θα πρωταγωνιστήσει στην κρουαζιέρα της Norwegian, η οποία συνεργάστηκε με την Sixthman, μια εταιρία που ασχολείται με τη διοργάνωση φεστιβάλ εν πλω.

Στο πλαίσιο της κρουαζιέρας θα υπάρχει και pop-up κατάστημα με τη σειρά ρούχων του καλλιτέχνη, καραόκε με ζωντανή μπάντα, Q&A sessions, γευσιγνωσία κρασιού, happy hours και πολλά ακόμη, με μια pop-up βερσιόν του Soul Kitchen, του εστιατορίου του καλλιτέχνη στο Νιου Τζέρσεϊ που βοηθά τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Πέραν του Jon Bon Jovi ως headliner, το lineup της κρουαζιέρας περιλαμβάνει τους Collective Soul, Beth Thrnton και Slippery When Wet μεταξύ άλλων, ενώ η τετραήμερη κρουαζιέρα θα κάνει στάση στο Nassau στις Μπαχάμες, πριν επιστρέψει στο Μαϊάμι.

Κι όσοι δεν μπόρεσαν να πιάσουν θέση στην κρουαζιέρα του Απριλίου, ας ετοιμάζονται για τη μεσογειακή της έκδοση στις 26-30 Αυγούστου, με αναχώρηση από την Βαρκελώνη και στάση στη Μαγιόρκα.