Υπό σχεδιασμό μια σίκουελ σειρά στο «Sex And The City»

sex-and-the-city
ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Η συγγραφέας του πρωτότυπου μυθιστορήματος ετοιμάζει ένα νέο βιβλίο για τον έρωτα και το σεξ μετά τα 50.

Μπορεί η ευκαιρία για μια τρίτη ταινία «Sex And The City» να χάθηκε πριν από λίγα χρόνια λόγω της κόντρας των πρωταγωνιστριών, όμως μια νέα σειρά φέρεται να βρίσκεται υπό σχεδιασμό. Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, η Candace Bushnell – συγγραφέας των άρθρων που ενέπνευσαν την σειρά – πρόκειται να εκδώσει ένα νέο βιβλίο στις 6 Αυγούστου.

 Το βιβλίο, το οποίο θα τιτλοφορείται «Is There Still Sex In The City?», εστιάζει στις θεματικές του έρωτα και του σεξ μετά τα 50. Οι Paramount Television και Anonymous Content έχουν ήδη αποκτήσει τα σχετικά δικαιώματα για την μεταφορά του βιβλίου στην μικρή οθόνη και η Bushnell έχει αναλάβει να γράψει στο σενάριο του πιλότου, ενώ θα εκτελέσει και χρέη εκτελεστικού παραγωγού.

Patrick McMullan

Άγνωστο παραμένει εάν οι γνώριμοι χαρακτήρες του «Sex And The City» θα εμφανιστούν στο νέο βιβλίο και σειρά που ετοιμάζει η Candace Bushnell.

«Κάποτε, τα πενήντα-κάτι σήμαιναν την απαρχή της σύνταξης – να εργάζεσαι λιγότερο, να ξοδεύεις περισσότερο χρόνο στα χόμπι σου, με τους φίλους, οι οποίο σαν κι εσένα ολισθαίνουν σε έναν πιο χαλαρό τρόπο ζωής. Εν ολίγοις, οι άνθρωποι σε ηλικία συνταξιοδότησης δεν είχαν σκοπό να κάνουν πολλά πέραν του να γερνάνε και να βαραίνουν. Δεν υπάρχει η προσδοκία να αθληθούν, να ξεκινήσουν νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες, να μετακομίσουν σε άλλη πολιτεία, να κάνουν περιστασιακό σεξ με αγνώστους και να ξεκινούν από την αρχή» δήλωσε η Bushnell.

Κλείνοντας τις σκέψεις της για το νέο βιβλίο, η συγγραφέας τόνισε πως «έτσι ακριβώς μοιάζουν οι ζωές πολλών πενηντάρηδων και εξηντάρηδων γυναικών σήμερα και με ενθουσιασμένη που θα αποδώσω την πλούσια και πολύπλοκη πραγματικότητα τους στο χαρτί και τώρα στην οθόνη».