Αναβλήθηκε περιοδεία των Rolling Stones

rolling-stones
ΔΕΥΤΕΡΑ, 01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Ο Mick Jagger αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας που δεν του επιτρέπουν να εμφανιστεί επί σκηνής.

Οι Rolling Stones αναγκάστηκαν να αναβάλουν μια περιοδεία σε ΗΠΑ και Καναδά, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει ο τραγουδιστής τους, Mick Jagger. Το θρυλικό rock συγκρότημα ανακοίνωσε το Σάββατο πως η περιοδεία αναβλήθηκε για να μπορέσει ο Jagger να λάβει την κατάλληλη θεραπεία.

Η ανακοίνωση δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την φύση των προβλημάτων υγείας του Jagger, όμως οι Rolling Stones σημείωσαν πως ο 75χρονος μουσικός «αναμένεται να αναρρώσει πλήρως ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στην σκηνή όσο το δυνατόν συντομότερα».

«Λυπάμαι τόσο πολύ για όλους τους οπαδούς μας σε Αμερική και Καναδά με εισιτήρια. Πραγματικά το μισώ που σας απογοητεύω έτσι. Θλίβομαι που πρέπει να αναβάλω αυτή την περιοδεία, αλλά θα δουλέψω πολύ σκληρά για να επιστρέψω στην σκηνή το συντομότερο δυνατόν» σχολίασε ο Jagger μέσω του Twitter.

Αντίστοιχα και ο κιθαρίστας των Rolling Stones Keith Richards δήλωσε πως είναι μεν μεγάλη απογοήτευση, αλλά τόνισε πως τα προβλήματα υγείας πρέπει να αντιμετωπιστούν και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Jagger. Ο Ronnie Wood εξήγησε πως θα του λείψει ο Jagger «για τις επόμενες εβδομάδες» και ευχαρίστησε τους οπαδούς των Rolling Stones για τις ευχές στήριξης και την κατανόηση τους.