Το πιο ενθουσιώδες μακιγιάζ της χρονιάς είναι αυτό

gunaika-makigiaz-anoiksi-louloudia
ΤΡΙΤΗ, 02 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Δοξάστε την άνοιξη στο πρόσωπό σας με ένα ολόφρεσκο σετ make-up, που όχι μόνο σας ομορφαίνει, αλλά ανεβάζει τη διάθεση και κανακεύει την επιδερμίδα.

Προσωπολατρία

Δεν χρειάζεται πλέον να σας πιάνει πανικός μπροστά στον καθρέφτη αντικρίζοντας φλογισμένες κοκκινίλες και ορατούς ερεθισμούς στο πρόσωπό σας. Η βάση μακιγιάζ Toleriane Teint Mattifying Mousse SPF 20 από τη  La Roshe -Posay είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο προϊόν για να καταπραΰνει άμεσα όλα τα προβλήματα που συνήθως κάνουν μια ευαίσθητη επιδερμίδα να υποφέρει, ειδικά τώρα την άνοιξη. Ο καινοτόμος συνδυασμός ενεργών συστατικών του εξασφαλίζει από τη μια απόλυτη κάλυψη και από την άλλη, μοναδική αποτελεσματικότητα κατά των συμπτωμάτων δυσανεξίας στην επιδερμίδα του προσώπου σας, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τον κίνδυνο αλλεργιών.

Ανανεωμένο βλέμμα

Μαύροι κύκλοι και σακούλες κάτω από τα μάτια ένα πράγμα δηλώνουν: ο προηγούμενος χειμώνας σάς κούρασε πολύ. Χρειάζεστε λοιπόν μια εντυπωσιακή και χαρούμενη αλλαγή στο βλέμμα σας, με ταυτόχρονη δράση θρέψης και ενυδάτωσης της περιοχής. Το κονσίλερ Τοuche Eclat High Cover Concealer τoυ Yves Saint Laurent διορθώνει αμέσως τους μαύρους κύκλους και χαρίζει υψηλή κάλυψη και φυσικό λαμπερό αποτέλεσμα. Η Shades Of Paris & New York Eye Colour στην απόχρωση Rush της Laura Mercier  είναι μια σκιά ματιών σε μορφή  liner  -σαν κρέμα-, που εκτός από τις μοναδικές φωτεινές αποχρώσεις της, έχει συστατικά που αναζωογονούν τα βλέφαρα κάνοντας τα μάτια να δείχνουν πιο μεγάλα και ζωηρά.

Σαν γλειφιτζούρι

Τέτοια πρόκληση στα χείλη, ούτε στο πιο τολμηρό όνειρό σας. Συνδυάζοντας μια μεγάλη γκάμα από γαργαλιστικές αποχρώσεις πάνω σε συναρπαστικά λαμπερές υφές, η L’Oreal Paris δημιούργησε τη limited edition συλλογή lip gloss Ηavana Camila Cabello Lip Dew για να προσδώσει στα χείλη σας μια ανεπανάληπτη λαμπερή γοητεία, που όμοιά της δεν έχετε γνωρίσει μέχρι σήμερα. Αποτέλεσμα; Χείλη ακαταμάχητα σαρκώδη που δεν ξεθωριάζουν όλη μέρα. Στα ατού της φόρμουλας  το φαρδύ βουρτσάκι που επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη εφαρμογή.

Τριανταφυλλένια μάγουλα

Τώρα είναι η στιγμή να κάνετε την επιδερμίδα σας να αναγεννηθεί σαν μπουμπούκι φρέσκου τριαντάφυλλου! Το μόνο που χρειάζεστε για να γίνει το «θαύμα» είναι να απλώσετε στα μάγουλά σας το ρουζ από τη σειρά Άγριο Τριαντάφυλλο του Κορρέ. Το καινοτόμο σύμπλεγμα συστατικών από έλαια άγριου τριαντάφυλλου και καρύδας, εκχυλίσματος ροδιού και βιταμίνης C, απλώνεται ομοιόμορφα χαρίζοντας ένα 100% φυσικό φωτεινό τελείωμα και μια μοναδική όψη που λάμπει από υγεία. Η μεταξένια του υφή συνδυάζεται με έξι ζωηρές αποχρώσεις, που ξεκινούν από το πιο ουδέτερο φυσικό μακιγιάζ και φτάνουν μέχρι το πλέον έντονο dramatic look( στα φαρμακεία).

Η αυθεντική ευωδιά της άνοιξης

Είναι ένα δημιούργημα ανεπιτήδευτα λιτό και κομψό σαν το όνομα του οίκου που αντιπροσωπεύει. O Francis Kurkdjiian ταράζει ακόμα μια φορά τους κανόνες της αρωματικής δημιουργίας  με ένα άρωμα floral αλλά και αέρινο, φρέσκο και διαχρονικό ταυτόχρονα, γαλήνιο και παιχνιδιάρικο μαζί, λες και δημιουργήθηκε για να αναστατώνει τις αισθήσεις χαρίζοντας μια ακαταμάχητη ανοιξιάτικη αύρα σε κάθε σας εμφάνιση. Το Gentle Fluidity Gold Eau De Parfum με πικάντικες νότες από σπόρους κόλιανδρου, musk και βανίλιας, ενισχυμένες από σπάνια ξύλα, γεννήθηκε για να το φοράτε εύκολα και απλά, κάθε στιγμή της ημέρας που θέλετε να νιώθετε σαν αυθεντική πρέσβειρα της άνοιξης.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ