Έρχεται συνέχεια στο «Ένα ήσυχο μέρος»

a-quiet-place
ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Ο Cillian Murphy βρίσκεται σε συζητήσεις για να συμπρωταγωνιστήσει με την Emily Blunt στο σίκουελ της υποψήφιας για Όσκαρ ταινίας τρόμου.

Η post-apocalyptic ταινία τρόμου «Ένα ήσυχο μέρος» του Josh Krasinski που κυκλοφόρησε το 2018 ενθουσίασε τόσο το κοινό, όσο και τους κριτικούς, οπότε μια συνέχεια φάνταζε σχεδόν αναπόφευκτη. Σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter η απόφαση έχει παρθεί και οι παραγωγοί έχουν βάλει στο μάτι τους τον Cillian Murphy.

Το άρθρο σημειώνει πως ο ηθοποιός του «Peaky Blinders» βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους παραγωγούς της ταινίας, οι οποίοι στοχεύουν σε μια πρεμιέρα τον Μάιο του 2020. Ο Murphy προορίζεται για τον ρόλο ενός ανθρώπου με «μυστηριώδεις προθέσεις» που προσχωρεί στην οικογενειακή μονάδα του χαρακτήρας της Emily Blunt και των δύο της παιδιών.

REX/Shutterstock / Andrew H. Walker

Πέραν της Blunt που θα επιστρέψει στον ρόλο της Evelyn Abbott, ο Krasinski αναμένεται να σκηνοθετήσει και να γράψει το σενάριο της συνέχειας. Ο Michael Bay θα εκτελέσει χρέη παραγωγού με τους Andrew Form και Brad Fuller, ενώ η έναρξη των γυρισμάτων έχει προγραμματιστεί για το καλοκαίρι.

Αναφορικά με την υπόθεση του σίκουελ δεν έχει διαρρεύσει τίποτα, όμως τον περασμένο Νοέμβριο οι Krasinski και Blunt άφησαν να εννοηθεί πως μια ενδεχόμενη συνέχεια θα μπορούσε να εστιάσει στην οικογένεια Abbott καθώς επιχειρεί να διαχειριστεί τους κανόνες και τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν πλέον στον κόσμο τους.