Πρώτη ματιά στην τελευταία μεγάλη μάχη του «Game Of Thrones»

game-of-thrones
ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Τα γυρίσματα της συγκεκριμένης μάχης είχαν διαρκέσει 55 μέρες, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ για τηλεοπτικές παραγωγές.

Η πρεμιέρα του όγδοου και τελευταίου κύκλου του «Game Of Thrones» πλησιάζει και καθώς η αγωνία των θαυμαστών της επικής σειράς φαντασίας κορυφώνεται, το HBO έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο teaser τρέιλερ. Το νέο teaser διάρκειας ενός λεπτού με τίτλο «Aftermath» κυκλοφόρησε την Τρίτη, λίγες ώρες μετά από άλλα δύο τρέιλερ, τα «Together» και «Survival».

Δείτε το νέο teaser τρέιλερ του «Game Of Thrones»

To «Aftermath», όπως προϊδεάζει ο τίτλος του, διαδραματίζεται μετά από μια σκληρή μάχη στο χιονισμένο και ερημωμένο Winterfell. Καθώς η κάμερα περνά μέσα από τα χαλάσματα εμφανίζονται δύο αντικείμενα για τα οποία έχουν ήδη ξεκινήσει πολλές συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: το χρυσό χέρι του Jaime Lannister και το χαρακτηριστικό Longclaw σπαθί του Jon Snow.

HBO

Τους τελευταίους μήνες οι συντελεστές και παραγωγοί της σειράς έχουν δώσει ορισμένες πληροφορίες για το φινάλε του «Game Of Thrones», χωρίς όμως να αποκαλύπτουν τίποτα σε σχέση με τη μοίρα των χαρακτήρων και την εξέλιξη της πλοκής. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο τελευταίος κύκλος φιλοδοξεί να δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που έχουν απασχολήσει τους θαυμαστές της σειράς.

Μετά την ολοκλήρωση της σειράς, το HBO έχει προγραμματίσει να ξεκινήσει τα γυρίσματα μιας spin-off σειράς με την Naomi Watts στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η σειρά αυτή θα διαδραματίζεται περίπου 10.000 χρόνια πριν την υπόθεση του «Game Of Thrones», στη λεγόμενη «Εποχή των Ηρώων» και θα αφηγηθεί ιστορίες χαρακτήρων που αργότερα απέκτησαν μυθική διάσταση στο Westeros.