Μεγαλώνει το καστ της «Μαύρης Χήρας» με Rachel Weisz και David Harbour

rachel-weisz-david-harbour
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Η Cate Shortland θα γίνει η πρώτη γυναίκα που σκηνοθετεί ταινία με τους ήρωες της Marvel.

Καθώς πλησιάζει η νέα ταινία των «Εκδικητών» και το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel θα μπει στην τέταρτη φάση του, η Disney έχει αρχίσει τον σχεδιασμό των επόμενων ταινιών. Ανάμεσα στα πλάνα βρίσκεται μια ταινία αφιερωμένη στην Μαύρη Χήρα, την οποία ενσαρκώνει η Scarlett Johansson.

Σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter οι παραγωγοί της ταινίας έχουν ήδη προσεγγίσει την Rachel Weisz και τον David Harbour. Οι ρόλοι που έχει προταθεί στην βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και στον αστέρα του «Stranger Things» δεν έχουν γίνει γνωστοί, ούτε έχει διαρρεύσει τίποτα σε σχέση με την υπόθεση της ταινίας.

Ο Harbour πάντως είχε σχετική εμπειρία από ταινίες υπερηρώων, καθώς εμφανιστεί στην «Ομάδα αυτοκτονίας» αλλά και στο «Green Hornet» για λογαριασμό της DC/Warner. Για την Weisz θα είναι η πρώτη επαφή με το είδος.

Σκηνοθέτης της «Μαύρης Χήρας» αναμένεται να είναι η Cate Shortland, η οποία πρόσφατα σκηνοθέτησε το ψυχολογικό θρίλερ «Berlin Syndrome». Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή θα είναι η πρώτη ταινία της Marvel με γυναίκα σκηνοθέτη.