Οι Eagles θα παίξουν για πρώτη φορά ολόκληρο το «Hotel California»

the-eagles-1976
ΠΕΜΠΤΗ, 04 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Το πέμπτο άλμπουμ των Αμερικανών ροκάδων περιλαμβάνει την ομώνυμη επιτυχία, συν τα «New Kid in Town» και «Life in the Fast Lane».

Οι Eagles ανακοίνωσαν μια νέα περιοδεία για το φθινόπωρο, όπου σκοπεύουν να παίξουν όλα τα τραγούδια του κλασικού άλμπουμ «Hotel California» για πρώτη φορά ζωντανά. Ο δίσκος που κυκλοφόρησε το 1976 και περιλαμβάνει το βραβευμένο με Grammy ομώνυμο τραγούδι και το «New Kid in Town», μεταξύ άλλων.

Το 26 φορές πλατινένιο άλμπουμ του αμερικάνικου συγκροτήματος έχει πουλήσει πάνω από 42 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και βρίσκεται στην τρίτη θέση της λίστας των άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις στην Αμερική. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Eagles έχουν την πρώτη θέση στη σχετική λίστα με το «Greatest Hits (1971-1975)».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που δημοσιοποίησε το αμερικάνικο συγκρότημα, το «Hotel California» θα παιχτεί στις δύο εμφανίσεις των Eagles στο Λας Βέγκας, στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου. Στο line-up των Eagles για τις συγκεκριμένες συναυλίες συμμετέχουν οι Don Henley, Joe Walsh και Timothy B. Schmit, καθώς και οι Deacon Frey and Vince Gill.

Τα εισιτήρια για τις συναυλίες θα διατεθούν προς πώληση μέσω της επίσημης σελίδας των Eagles στις 12 Απριλίου.