Η Beyoncé θα αποκτήσει τα δικά της Adidas, όπως αρμόζει σε μια βασίλισσα

beyonce Kevork Djansezian
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Μέσω της νέας πολυεπίπεδης συμφωνίας με τη γνωστή μάρκα αθλητικών ειδών θα επαναλανσάρει την Ivy Park.

Η Ivy Park, η εταιρεία αθλητικών ειδών που ίδρυσε η Beyoncé το 2016, επιστρέφει μέσω μιας νέας συνεργασίας με την Adidas. Η επιστροφή της Ivy Park έρχεται μετά τη διακοπή συνεργασίας με τα Topshop, όταν ήρθαν στο φως καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης κατά του ιδιοκτήτη των καταστήματων, Philip Green, τις οποίες ο ίδιος διαψεύδει.

Μέσω της νέας «πολυεπίπεδης συνεργασίας» της Beyoncé με την Adidas, η τραγουδίστρια σκοπεύει να κυκλοφορήσει μια νέα σειρά υποδημάτων και ενδυμάτων Ivy Park με την υπογραφή της. Η ανακοίνωση της συμφωνίας ήρθε μέσω ενός teaser βίντεο στο Instagram από την Adidas Originals.

«Αυτή είναι μια συνεργασία ζωής για μένα. Η Adidas έχει εκπληκτικό ιστορικό επιτυχιών στον να διευρύνει δημιουργικούς ορίζοντες. Μοιραζόμαστε μια φιλοσοφία που βάζει τη δημιουργικότητα, την ανάπτυξη και την κοινωνική υπευθυνότητα στην κορυφή της επιχειρηματικότητας» δήλωσε η Beyoncé.

Στη συνέχεια η Αμερικανίδα pop star σχολίασε ότι ανυπομονεί να επαναλανσάρει και να επεκτείνει την Ivy Park σε ένα «πραγματικό παγκόσμιο επίπεδο με έναν αναγνωρισμένο και δυναμικό ηγέτη».