Emma Stone και Ralph Fiennes «στα υπόψιν» του Alexander Payne για το «The Menu»

emma-stone-ralph-fiennes
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ Αμερικανός σκηνοθέτης επιστρέφει στην κουζίνα με την επόμενη κωμωδία τρόμου.

Τον περασμένο Φεβρουάριο κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Alexander Payne σκόπευε να επιστρέψει με μια νέα κωμωδία τρόμου, το «The Menu», το οποίο θα έχει μια δόση γαστρονομίας. Πρόσφατα έγιναν γνωστά ορισμένα πράγματα για την πλοκή της ταινίας, ενώ διέρρευσε πως η Emma Stone και ο Ralph Fiennes βρίσκονται ψηλά στη λίστα του Payne για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Οι παραγωγοί της ταινίας βρίσκονται σε συζητήσεις με τους δύο ηθοποιούς, όμως δεν έχει προκύψει συμφωνία επί του παρόντος. Το σενάριο των Will Tracy και Seth Reiss εστιάζει σε ένα νεαρό ζευγάρι το οποίο επισκέπτεται κάποιο αποκλειστικό εστιατόριο απομονωμένου νησιού. Εκεί, ο πολυβραβευμένος σεφ ετοιμάζει ένα λουκούλλειο γεύμα με σοκαριστικές εκπλήξεις.

Σύμφωνα με άρθρο του Collider, η Stone προορίζεται για τον ρόλο της γυναίκας του ζευγαριού, ενώ στον Fiennes έχει γίνει πρόταση για τον ρόλο του σεφ. Οι Adam McKay και Will Ferrell θα εκτελέσουν χρέη παραγωγού μέσω της εταιρείας τους Gary Sanchez, ενώ παραμένει άγνωστο πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.