«Πολύ καλύτερα» νιώθει ο Mick Jagger μετά τη χειρουργική επέμβαση στην καρδιά

mick-Jagger Utrecht Robin
ΔΕΥΤΕΡΑ, 08 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Η περιοδεία των Rolling Stones αναμένεται να συνεχιστεί τον Ιούλιο.

Οι Rolling Stones πρόσφατα ανακοίνωσαν την αναβολή μιας σειράς ζωντανών εμφανίσεων λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο τραγουδιστής τους, Mick Jagger. Σύμφωνα με άρθρο του Billboard, ο Βρετανός μουσικός υπεβλήθη σε διακαθετηριακή τοποθέτηση αορτικής βαλβίδας στην καρδιά.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα στήριξης, νιώθω πολύ καλύτερα τώρα και αναρρώνω – ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου για την καταπληκτική δουλειά τους» σχολίασε ο 75χρονος μουσικός μέσω Twitter την Παρασκευή.

Η χειρουργική μέθοδος που χρησιμοποιήθηκε επιτρέπει την αντικατάσταση της βαλβίδας χωρίς την ανάγκη χειρουργικής διάνοιξης του θώρακος, κάτι το οποίο μειώνει αρκετά την περίοδο διαμονής στο νοσοκομείο, αλλά και ανάρρωση. Ο Αμερικάνος εκπρόσωπος του συμπλήρωσε πως η επέμβαση ήταν επιτυχής και πως ο Jagger αναμένεται να αναρρώσει πλήρως, ενώ η περιοδεία των Rolling Stones θα συνεχιστεί τον Ιούλιο.

EPA-EFE/REX/Shutterstock / Nigel Roddis

«Λυπάμαι τόσο πολύ για όλους τους οπαδούς μας σε Αμερική και Καναδά με εισιτήρια. Πραγματικά το μισώ που σας απογοητεύω έτσι. Θλίβομαι που πρέπει να αναβάλω αυτή την περιοδεία, αλλά θα δουλέψω πολύ σκληρά για να επιστρέψω στην σκηνή το συντομότερο δυνατόν» είχε αναφέρει ο Jagger μέσω Twitter για την αναβολή της περιοδείας με τους Rolling Stones.