Το 2020 θα κάνει πρεμιέρα το δεύτερο spin-off του «The Walking Dead»

the-walking-dead
ΤΡΙΤΗ, 09 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Η νέα σειρά θα εστιάσει στην πρώτη γενιά ανθρώπων που μεγαλώνουν μέσα στον κόσμο των ζωντανών νεκρών.

Μπορεί το «The Walking Dead» να μη διανύει την καλύτερη περίοδό του, τουλάχιστον όσον αφορά την τηλεθέαση, όμως το δίκτυο AMC πιστεύει ακόμα στο franchise και φέρεται να ετοιμάζει άλλη μια spin-off σειρά, πέραν του «Fear The Walking Dead». Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, στο τιμόνι της νέας σειράς θα βρίσκεται ο σεναριογράφος και παραγωγός του «The Walking Dead», Matt Negrete.

Η νέα spin-off σειρά που δημιούργησε ο Negrete σε συνεργασία με τον επικεφαλής δημιουργίας του τηλεοπτικού franchise, Scott M. Grimple, θα επικεντρώνεται στην «πρώτη γενιά» των ανθρώπων που μεγαλώνουν μέσα στον κόσμο των ζόμπι. Ο πρώτος κύκλος της νέας σειράς θα κρατήσει δέκα επεισόδια και θα εστιάσει σε δύο νεαρές γυναίκες. Όπως είναι φυσικό, η ηθική του καλού και του κακού στο post-apocalyptic σκηνικό θα παίξει μεγάλο ρόλο στη νέα σειρά.

AMC

Στόχος των παραγωγών είναι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της spin-off σειράς μέσα στο καλοκαίρι, ώστε η πρεμιέρα της να πραγματοποιηθεί το 2020, για τη δέκατη επέτειο από την προβολή του πρώτου επεισοδίου του «The Walking Dead».

«Το να δείξουμε στο κοινό μια αθέατη πλευρά του κόσμου του “The Walking Dead” γεμάτη από μια νέα μυθολογία είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος για να γιορτάσουμε μια [δεκαετία] στην τηλεόραση και πάνω από δεκαπέντε χρόνια του εκπληκτικού κόμικ του Robert Kirkman» σχολίασε ο Gimple σε ανακοίνωσή του για το νέο spin-off.