Ο Bob Dylan θα δημιουργήσει έναν δικό του «παραδεισένιο» χώρο για ουίσκι και μουσική

bob-dylan
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Ο μοναδικός συναυλιακός χώρος και αποστακτήριο του νομπελίστα μουσικού θα ανοίξει τις πόρτες του στο Νάσβιλ το φθινόπωρο του 2020.

Ο Bob Dylan αποφάσισε να δημιουργήσει έναν συναυλιακό χώρο και αποστακτήριο στο Νάσβιλ, το «Heaven’s Door». Το νέο εγχείρημα του νομπελίστα μουσικό πήρε το όνομα του από την σειρά ουίσκι που κυκλοφόρησε ο ίδιος την περσινή χρονιά.

Σύμφωνα με άρθρο του Associated Press, το Heaven’s Door Distillery And Center For The Arts θα ανοίξει τις πόρτες το φθινόπωρο του 2020 στο κέντρο του Νάσβιλ και θα περιλαμβάνει μια «βιβλιοθήκη ουίσκι», εστιατόρια και συναυλιακό χώρο χωρητικότητας 360 ατόμων.

REX/Shutterstock

Η διακόσμηση του πρωτότυπου αποστακτηρίου και συναυλιακού χώρου θα περιλαμβάνει πολλά έργα ζωγραφικής και γλυπτικής του Dylan. Το άρθρο αναφέρει επίσης πως η ανακοίνωση για το Heaven’s Door έγινε στα πλαίσια της 50ής επετείου από την κυκλοφορία του «Nashville Skyline», του ένατου δίσκου του Bob Dylan.

Παράλληλα ο Martin Scorsese έχει αναλάβει να σκηνοθετήσει μια συναυλιακή ταινία για το Netflix με θέμα την Rolling Thunder Revue περιοδεία του Bob Dylan, που διήρκησε από το 1975 έως το 1976. Στην θρυλική περιοδεία του Dylan είχαν συμμετέχει, μεταξύ άλλων, η Joan Baez, ο T-Bone Burnett και ο Mick Ronson.