Apple καλεί Julianne Moore, J.J. Abrams και Stephen King

stephen-king-Julianne-moore-JJ-abrams
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Ο συγγραφέας έχει αναλάβει να γράψει το σενάριο για την τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος «Η ιστορία της Λίσι».

Τα έργα του Stephen King έχουν επανέλθει στο προσκήνιο χάρη στην τεράστια εμπορική επιτυχία της κινηματογραφικής μεταφοράς του «Το Αυτό» που άνοιξε την όρεξη των χολιγουντιανών στούντιο.

Σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter, η Apple αποφάσισε να μπει στον χορό και έχει συμφωνήσει με τον J.J. Abrams και τη εταιρεία παραγωγής του Bad Robot για μια τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος «Η ιστορία της Λίσι». Το άρθρο μάλιστα αποκαλύπτει πως ο ίδιος ο King θα γράψει το σενάριο της τηλεοπτικής μεταφοράς για την νέα υπηρεσία streaming του τεχνολογικού γίγαντα, Apple TV+

REX/Shutterstock

Η τηλεοπτική σειρά, όπως και το μυθιστόρημα του King που εκδόθηκε το 2006, επικεντρώνεται σε μια γυναίκα που θρηνεί τον σύζυγο της, ο οποίος υπήρξε ένας δημοφιλής συγγραφέας με ένα σκοτεινό παρελθόν και ορισμένες μαγικές ιδιότητες. Δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες πληροφορίες σχετικά με άλλους συντελεστές ή πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή.

Το μεγάλο φαβορί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι η Julianne Moore, η οποία έχει να πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτική σειρά από την σαπουνόπερα «As The World Turns» που ολοκληρώθηκε το 2010. Έκτοτε έχει εμφανιστεί ως guest star σε εκπομπές και σειρές όπως το «Saturday Night Live», «Σουσάμι Άνοιξε» και «30 Rock».