Διαψεύδει κατηγορηματικά η Jennifer Lopez τις φήμες για απιστία του Alex Rodriguez

Jennifer-lopez-alex-rodriguez
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

«Ξέρω την αλήθεια, ξέρω ποιος είναι, ξέρει ποια είμαι και απλά είμαστε ευτυχισμένοι» τόνισε η Lopez.

Τον περασμένο Μάρτιο η Jennifer Lopez ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον πρώην παίχτη του μπέιζμπολ, Alex Rodriguez μετά από δύο περίπου χρόνια σχέσης. Λίγο μετά την αναγγελία του αρραβώνα όμως, ο Jose Canseco ισχυρίστηκε πως ο πρώην συμπαίκτης του απατούσε την Lopez με την πρώην σύζυγό του, Jessica Canseco.

Παρά τη δημοσιότητα που πήραν οι ισχυρισμοί του Canseco για τον Rodriguez, το ζευγάρι απέφυγε να σχολιάσει δημόσια τις φήμες. Σε μια νέα ραδιοφωνική συνέντευξή της, η Lopez εξήγησε πως «δεν έχει σημασία, ξέρω την αλήθεια, ξέρω ποιος είναι ο Alex. Αυτός ξέρει ποια είμαι. Απλά είμαστε ευτυχισμένοι».

BEI/REX/Shutterstock / Andrew H. Walker

«Δεν θα αφήσουμε άλλο κόσμο να βγει έξω και να μας πει ποια είναι η σχέση μας. Ξέρω ποια είναι η σχέση μας» τόνισε στην συνέχεια η Lopez, θέλοντας έτσι να βάλει ένα τέλος στην φημολογία.

Παράλληλα, η πρώην σύζυγος του Canseco στήριξε την Lopez μέσω ανάρτησης στο Twitter. «Αυτοί οι ψευδείς ισχυρισμοί του Jose δεν είναι αληθινοί. Ξέρω τον Alex για πολλά χρόνια. Ασφαλώς δεν κοιμήθηκα μαζί του. Είμαι φιλική τόσο με αυτόν όσο και την Jennifer. Όσο για τον Jose, ας συνεχίσει να παίζει με τους εξωγήινους φίλους του» έγραψε η Jessica Canseco.

Στη συνέχεια η Canseco εξήγησε πως δεν είχε ιδέα για τις φήμες, καθώς δεν έμπαινε στο Twitter ή έβλεπε τηλεόραση. «Τελευταία φορά που είδα τον Alex ήταν με την Torrie Wilson όταν έφερα το αγόρι μου για βραδινό. Απλά είμαστε φίλοι, Θεέ μου».