Ο «Βασιλιάς των Λιονταριών» ξαναβρυχάται και το νέο trailer είναι υπέροχο

lion-king
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Κυκλοφόρησε ένα νέο ολοκληρωμένο τρέιλερ για το live-action ριμέικ της κλασικής ταινίας της Disney.

Μετά από 25 χρόνια, ο «Βασιλιάς των Λιονταριών» επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με το νέο live-action ριμέικ της Disney σε σκηνοθεσία του Jon Favreau. Έχοντας ήδη δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες με ένα teaser τον περασμένο Νοέμβριο, η Disney έδωσε στη δημοσιότητα ένα πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ.

Το τρέιλερ περιλαμβάνει πολλές από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της πρωτότυπης ταινίας, η οποία ήταν εμπνευσμένη από τον «Άμλετ» του William Shakespeare. Έτσι λοιπόν βλέπουμε τον Simba σε νεαρή ηλικία να μαθαίνει για τον κύκλο της ζωής από τον πατέρα του, Mufasa, ενώ στη συνέχεια ο θείος του, ο Scar, δολοπλοκεί και καταλαμβάνει τον θρόνο και οδηγεί το μικρό λιονταράκι στην εξορία.

Εκεί ο Simba γνωρίζει τον Timon και τον Pumba και όταν μεγαλώσει αποφασίζει να επιστρέψει στο σπίτι του για να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του και να αναλάβει τον ρόλο του ως πραγματικός βασιλιάς των λιονταριών.

Στο ριμέικ του «Βασιλιά των Λιονταριών» ο Donald Glover ερημηνεύει στον Simba, η Beyoncé την Nala, ο Chiwetel Ejiofor τον Scar, ο Seth Rogen τον Pumba και ο Billy Eichner τον Timon. Από το καστ της animated ταινίας επιστρέφει ο James Earl Jones στον ρόλο του Mufasa.

Η νέα εκδοχή της κλασσικής ταινίας της Disney θα κάνει την πρεμιέρα της στις ελληνικές αίθουσες τον Ιούλιο.