Η Scarlett Johansson δεν καταλαβαίνει από memes

scarlett-Johansson
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Παρά τις εξηγήσεις που της δόθηκαν κατά τη διάρκεια μιας (κυριολεκτικά) καυτής συνέντευξης, η χολιγουντιανή σταρ έμεινε με απορίες.

Το διαδίκτυο φαντάζει χαοτικό σε όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, ανάμεσά τους και στη Scarlett Johansson. Σε μια πρωτότυπη και κυριολεκτικά καυτή συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Hot Ones» στο YouTube, η χολιγουντιανή σταρ αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει τι είναι τα memes.

Δείτε την «καυτή» συνέντευξη της Scarlett Johansson

Το φορμάτ της εκπομπής είναι σχετικά απλό. Οι συνεντευξιαζόμενοι έχουν μπροστά του τηγανητές φτερούγες κοτόπουλου και δέκα σάλτσες από τσίλι, η μια πιο καυτερή από την άλλη. Στόχος είναι να δοκιμάσουν όλες τις σάλτσες, χωρίς να χάσουν τον ειρμό της σκέψης του ή να εκτροχιαστεί η συζήτηση, κάτι το οποίο μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Invision/AP/REX/Shutterstock / Jordan Strauss

Παρά την πίεση, η Johansson απέφυγε τα spoilers για την νέα ταινία των «Εκδικητών».

Ανάμεσα στα πολλά που πρόλαβε να συζητήσει η Johansson ήταν το γεγονός ότι δεν έχει παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εκ πρώτης όψεως αυτό μπορεί να φαντάζει απελευθερωτικό, όμως σημαίνει επιπλέον πως δεν έχει επαφή με το πόσο γρήγορα αναπτύσσεται η επικοινωνία και ο διάλογος μέσω του διαδικτύου εξ ου και η ηθοποιός δεν είχε ιδέα τι είναι τα memes.

Η Johansson λογικά έμαθε πως η ίδια έχει γίνει meme.

Έτσι λοιπόν ο παρουσιαστής προσπάθησε να εξηγήσει παραστατικά στην Johansson τι είναι τα memes χρησιμοποιώντας αρκετά παραδείγματα. Ενδεχομένως όλα τα memes να μην ήταν κατανοητά, σίγουρα όμως οι καυτερές πιπεριές έκαναν το «μάθημα» του παρουσιαστή πιο δύσκολο: στο τέλος του γύρου η Johansson αναρωτιέται εάν «τα meme κινούνται».