Ο Morrissey ακύρωσε συναυλίες λόγω «έκτακτης ιατρικής ανάγκης»

morrissey Matt Smith
ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Η περιοδεία του πρώην τραγουδιστή των Smiths στον Καναδά θα συνεχιστεί στο τέλος του μήνα.

Οι οπαδοί του Morrissey στον Καναδά θα χρειαστεί να κάνουν λίγη υπομονή ακόμα, καθώς ο πρώην τραγουδιστής των Smiths αναγκάστηκε να αναβάλει τις πρώτες εμφανίσεις του στη χώρα μετά από σχεδόν 15 χρόνια, λόγω ενός έκτακτου προβλήματος υγείας.

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, ο Morrissey θα εμφανιζόταν στο Βανκούβερ την Κυριακή 14 και Δευτέρα 15 Απριλίου, όμως οι συναυλίες αναβλήθηκαν για τις 14 και 15 Οκτωβρίου. Δεν έχει γίνει γνωστή η φύση του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Βρετανός μουσικός.

YouTube

Η περιοδεία στον Καναδά γίνεται στο πλαίσιο κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ διασκευών του Morrissey, το «California Son».

«Λόγω μιας έκτακτης ιατρικής ανάγκης που προήλθε από ένα ατύχημα που υπέστη καθώς ταξίδευε στην Ευρώπη, ο Morrissey θα αναγκαστεί να αναβάλει τις συναυλίες του στο Βανκούβερ για τις 14 και 15 Οκτωβρίου 2019. Ο καλλιτέχνης είναι ευδιάθετος και θα αναρρώσει γρήγορα» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Ticketmaster.

Στη συνέχεια η ανακοίνωση αναφέρει πως «ο Morrissey ανυπομονεί για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στην πόλη και θέλει να ευχαριστήσει βαθιά όλους για την υπομονή τους. Όλες οι υπόλοιπες ημερομηνίες του Morrissey θα συνεχιστούν βάσει σχεδίου, αρχίζοντας από το Τορόντο την Παρασκευή 26 Απριλίου».