Η Meryl Streep ήρθε για αναστατώσει το «Big Little Lies»

big-little-lies-season-2
ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Τον Ιούνιο θα κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος της πολυβραβευμένης κωμικής δραματικής σειράς του HBO.

Αφού ξεπέρασε κάθε προσδοκία και άφησε το στίγμα της την περασμένη τηλεοπτική σεζόν, η σειρά του HBO «Big Little Lies» θα επιστρέψει ανανεωμένη για έναν δεύτερο κύκλο. Η σπουδαιότερη προσθήκη στο ήδη πλούσιο καστ της σειράς, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Ιουνίου, είναι της Meryl Streep.

Δείτε το νέο teaser τρέιλερ του «Big Little Lies»

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η Streep ενσαρκώνει την Mary Louise Wright, μητέρα του χαρακτήρα του Perry (Alexander Skarsgård), Στο νέο teaser τρέιλερ του νέου κύκλου, η δακρυσμένη Streep απαιτεί από τη Madeline (Reese Witherspoon) να μάθει τι πραγματικά έγινε στον γιο της, έχοντας όμως την υποψία που δεν της έχει πει την αλήθεια.

HBO

Στον δεύτερο κύκλο επιστρέφουν επίσης οι Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoë Kravitz, Adam Scott, James Tupper, Gordon Klein, Kathryn Newton, Iain Armitage, Robin Weigert, Merrin Dungey και Sarah Sokolovic, ενώ στα νέα μέλη του καστ συμπεριλαμβάνονται οι Crystal Fox και Mo McRae. Το σενάριο της σειράς φέρει την υπογραφή της Liane Moriarty, ενώ η Andrea Arnold (με προϋπηρεσία στο «American Honey») έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία.

Σύμφωνα με το HBO, ο νέος κύκλος της σκοτεινής κωμικής δραματικής σειράς θα συνεχίσει να διερευνά την μοχθηρία των ψεμάτων, τις αντοχές των φιλιών, την ανθεκτικότητα του γάμου και την αγριότητα της «καλής ανατροφής». Ο θάνατος του Perry θα βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος πολλών χαρακτήρων, όπως και η προοπτική του να ξεπεράσει κανείς ένα συνταρακτικό γεγονός.