Φτιάξτε το μουσικό φεστιβάλ των ονείρων σας με τη βοήθεια του Spotify

concert-crowd-sunaulia
ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Μια πρωτότυπη εφαρμογή δημιουργεί ένα εξατομικευμένο line-up καλλιτεχνών βάσει των μουσικών προτιμήσεων σας.

Το καλοκαίρι εκτός από βουτιές στην θάλασσα είναι η ιδανική εποχή για μουσικά φεστιβάλ. Όσα ονόματα όμως και να έχει ένα φεστιβάλ – μικρά ή μεγάλα – πάντα υπάρχει ένας καλλιτέχνης ή κάποιο συγκρότημα το οποίο «λείπει». Την λύση σε αυτό το πρόβλημα έχει μιας νέα υπηρεσία, η δημιουργεί τα ιδανικά line-up για τους χρήστες του Spotify.

Για να ανακαλύψετε ποιο είναι το ιδανικό μουσικό φεστιβάλ για εσάς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε το Festify και να εισάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο Spotify. Λαμβάνοντας υπόψη τους αγαπημένους καλλιτέχνες σας και την συχνότητα με την οποία τους ακούτε, η εφαρμογή τότε δημιουργεί ένα ονειρικό line-up.

Αφού γίνει σύνδεση της εφαρμογής (η οποία δεν συσχετίζεται με το Spotify) με την υπηρεσία streaming μουσικής, μπορείτε να επιλέξετε τον χρονικό ορίζοντα που θα ληφθεί υπόψη για την δημιουργία του line-up. Έτσι μπορείτε να βγάλετε ένα line-up βασισμένο στις προτιμήσεις σας τους τελευταίους μήνες ή από την εποχή που ξεκινήσατε να χρησιμοποιείτε το Spotify.

Πολλοί χρήστες της υπηρεσίας streaming έσπευσαν να μοιραστούν τα αποτελέσματα του Festify στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε αρκετές περιπτώσεις η ποικιλία των καλλιτεχνών είναι αρκετά εντυπωσιακή, αναδεικνύοντας έτσι τον ρόλο που παίζουν υπηρεσίες όπως το Spotify στην διεύρυνση μουσικών οριζόντων.