Τι απέγινε τελικά ο Ed Sheeran στο «Game Of Thrones»;

game-of-thrones
ΤΡΙΤΗ, 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν τόσο καλά για τον τροβαδούρο που εντυπωσίασε την Arya Stark και δίχασε τους οπαδούς της σειράς.

Ο όγδοος και τελευταίος κύκλος του «Game Of Thrones» έκανε την πρεμιέρα του την περασμένη Κυριακή και έχει δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες για την ολοκλήρωση της επικής σειράς φαντασίας. Ανάμεσα στα πολλά που συνέβησαν, το νέο επεισόδιο αποκάλυψε την μοίρα του χαρακτήρα που είχε ενσαρκώσει ο Ed Sheeran στην έβδομη σεζόν της σειράς.

HBO

Στην πρεμιέρα του έβδομου κύκλου ο Βρετανός μουσικός είχε παίξει τον ρόλο ενός στρατιώτη των Lannister του οποίου οι ικανότητες στο τραγούδι έκαναν εντύπωση στην Aryan Stark (Maisie Williams). Έκτοτε η τύχη του στρατιώτη ήταν άγνωστο, όμως σύμφωνα με μια από τις γυναίκες του Bronn τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά.

HBO

Πιο συγκεκριμένα ο τραγουδιστής υπέστη σοβαρά εγκαύματα λίγα επεισόδια αργότερα, όταν η Daenerys (Emilia Clarke) εξολοθρεύει τις δυνάμεις των Lannister. «Ξέρεις εκείνο το παιδί, τον Eddie; Γύρισε με το πρόσωπο του καμένο, τώρα δεν έχει βλέφαρα» δήλωσε η γυναίκα.

HBO

Η cameo εμφάνιση του Sheeran δεν είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους θαυμαστές του «Game Of Thrones», κάτι το οποίο αναγνώρισε και ο ίδιος ο μουσικός, οπότε δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση η επιλογή των σεναριογράφων.