5 αξεσουάρ ομορφιάς και ευεξίας για τις δύσκολες ώρες της δουλειάς

gunaika-omorfia-grafeio-kragion
ΤΕΤΑΡΤΗ, 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Δείτε πώς θα δείχνετε φρέσκες και χαλαρές, τη στιγμή που το χρειάζεστε περισσότερο από ποτέ.

Ενυδατικό σπρέι: Ψεκάζετε τακτικά το πρόσωπό σας με ένα ενυδατικό σπρέι, ιδίως τις στιγμές που νιώθετε ότι το δέρμα σας έχει ανάγκη από τόνωση, ενέργεια και άμεσο κατευνασμό του άγχους.

-Το Hydrating Face Mist H2 Rose του Κορρέ με ροδόνερο και υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει και αναζωογονεί την κουρασμένη επιδερμίδα άμεσα (στα φαρμακεία).

Ο τονισμός του βλέμματος: Πριν από ένα σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού χαρίστε στα μάτια σας σπινθηροβόλα και ξεκούραστη όψη, απλώνοντας μια παλέτα με ιριδίζουσες neutral αποχρώσεις, που κολακεύει κάθε τύπο επιδερμίδας και χρώμα ματιών.

-Το σετ μακιγιάζ Shimmer Rush –Multi Palette του Υves Saint Laurent είναι μια καλή επιλογή,  καθώς περιλαμβάνει 4 σκιές για τα μάτια και 2 αποχρώσεις για τα χείλη και τα ζυγωματικά.  

Το απαραίτητο hair spay: Τη στιγμή που χρειάζεστε την πιο θηλυκή εικόνα σας, μην αφήσετε τα λιπαρά ή άτονα μαλλιά σας να σας προδώσουν.

-Ένα σπρέι όγκου και φορμαρίσματος όπως το Τhickening Dryspun της  Βumble & Bumble θα ανανεώσει στη στιγμή το χτένισμά σας, διατηρώντας την εικόνα σας σαγηνευτική, σα να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο.

Υγρά μαντιλάκια: Θεωρούνται ιδανικά για τις περιπτώσεις που η επιδερμίδα εκλύει υπερβολική ποσότητα ιδρώτα και ελαίων -εξαιτίας του στρες και αποτέλεσμα την καταρράκωση της εικόνας σας.

-Τα ενυδατικά μαντιλάκια Fine Flowers της L’Oreal Paris είναι ο σύμμαχός σας σε τέτοιες περιστάσεις, όπου εκτός της εξαφάνισης της λιπαρότητας, αποτελούν το πιο εύκολο τρόπο απομάκρυνσης του «χαλασμένου» μακιγιάζ -με μια κίνηση.

Αρωματικά κεριά: Το μόνιμο αξεσουάρ του γραφείου σας. Ο λόγος; Η ζεν ατμόσφαιρα που δημιουργεί τόσο στον εγκέφαλο όσο και στο δέρμα.

-Οι εισπνοές ενός κεριού με φρέσκες νότες από κρίνους και μέλι (σαν  το σετ αρωματικών κεριών Lys & Narguile Duo Candle Set της Diptyque) αποπνέουν μια δόση πολυτέλειας και συνηγορούν στην αύξηση της δημιουργικότητας και της ηρεμίας -την ώρα που όλοι οι συνάδελφοι τελούν υπό καθεστώς πανικού.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ