Νεκρός ο Bradley Welsh του «T2 Trainspotting»

bradley-welsh
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Ο 42χρονος ιδιοκτήτης γυμναστηρίου μποξ και ηθοποιός πυροβολήθηκε θανάσιμα κοντά στο σπίτι του στο Εδιμβούργο.

Ο Bradley Welsh δολοφονήθηκε κοντά στο σπίτι του, στις δυτικές περιοχές του Εδιμβούργο στην Σκοτίας το βράδυ της Τετάρτης. Οι αστυνομικές αρχές της πόλης έλαβαν κλήση για  ένα συμβάν στην Chester Street γύρω στις 20:00 και όταν έφτασαν στην περιοχή, ο Welsh ήταν σοβαρά τραυματισμένος. Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα εξέπνευσε προτού διακομιστεί σε νοσοκομείο.

«Ο θάνατος του αντιμετωπίζεται ως ύποπτος και οι έρευνες συνεχίζονται. Η αστυνομία θα συνεχίσει να έχουν έντονη παρουσία στην περιοχή για να συνεργαστεί με το κοινό, να προσφέρει διαβεβαιώσεις και να συγκεντρώσει πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στην έρευνα» σχολίασε εκπρόσωπος των αστυνομικών αρχών της Σκοτίας.

Ο 42χρονος πρώην αθλητής μποξ και ηθοποιός είχε εμφανιστεί στο πρόσφατο σίκουελ του «Trainspotting» όπου έπαιξε τον ρόλο του μαφιόζου Doyle, πλάι στους Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller και Robert Carlyle. Ο Welsh φέρεται να είχε στενή φιλία με τον συγγραφέα του «Trainspotting» Irvine Welsh και ήταν ιδιοκτήτης ενός γυμναστηρίου στο Εδιμβούργου, όπου συχνά διοργάνωνε φιλανθρωπικά events για να αποτρέψει τους νέους από το να εμπλακούν στο έγκλημα.

«Bradley John Welsh, η καρδιά μου έχει ραγίσει. Αντίο απίστευτε και όμορφε φίλε μου. Ευχαριστώ που με έκανες καλύτερο άνθρωπο και που με βοήθησες να δω τον κόσμο κατά έναν πιο αγαθό και σοφότερο τρόπο» έγραψε ο Irvine Welsh στο Twitter.