Μια ρουτίνα ομορφιάς για ενέργεια και λάμψη από το πρωί ως το βράδυ

gunaika-ksanthia-xamogelo-omorfia
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Οι ανοιξιάτικες μέρες μπορούν& να γίνουν περισσότερο χαρούμενες, με μια ολοήμερη ρουτίνα φρεσκάδας.

Η απαραίτητη πρωινή κίνηση: Δεν μπορείτε να νιώσετε μεγαλύτερη αναζωογόνηση στο πρόσωπό σας κάθε μέρα που ξυπνάτε, αν δεν το τροφοδοτήσετε μια πλούσια ενυδατική κρέμα εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε εκχυλίσματα φυτών και υαλουρονικό οξύ.

-Ιδανικό προϊόν: Youth Radiance Care της  Embryolisse, με τριπλή δράση που καθυστερεί τα πρώτα σημάδια γήρανσης, προσφέρει άνεση στην επιδερμίδα και προστατεύει από τους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες.

Μιλκ-σέικ στα χείλη: Πολλές φορές αρκεί μια αδιόρατη πινελιά χρώματος και λάμψης στα χείλη σας για να κάνει ακόμη και το πιο απλό μακιγιάζ, τρομερά ελκυστικό και ενδιαφέρον. Το νέο, καραμελένιο lip gloss Lipglass Boom Boom Bloom της MAC, κυκλοφορεί σε τέσσερις ροζ αποχρώσεις που θυμίζουν λαχταριστά μιλκ-σέικ. Χάρη στο έλαιο Jojoba που περιέχουν, τα χείλη δείχνουν πιο σαρκώδη και διαρκώς ενυδατωμένα όλη μέρα. Θα το βρείτε σε ειδική συσκευασία όπου είναι τυπωμένη μια κερασιά sakura.

Αεροδυναμικό βλέμμα: Η καινούργια μάσκαρα Paradise Mascara της L’Oreal Paris, εμπλουτισμένη με καστορέλαιο, είναι μοναδική και αμίμητη, αφού σχεδιάστηκε με μοναδικό στόχο ένα αεροδυναμικό look των βλεφαρίδων. Το καταπληκτικό βουρτσάκι είναι κατασκευασμένο από ειδικό ελαστικό υλικό που επιτρέπει την ομοιόμορφη συλλογή του προϊόντος και την άριστη εφαρμογή του στις βλεφαρίδες, μεταμορφώνοντάς τις σε αεροδυναμικά γυριστές και χωρίς να κολλάνε μεταξύ τους.

Αισθήσεις άνω-κάτω: Η μάρκα Κilian δημιούργησε μια εντελώς νέα συλλογή τεσσάρων σπινθοροβόλων αρωμάτων με την ονομασία Μy Kind of Love, όπου το καθένα φλερτάρει με την διάθεση που έχετε κάθε στιγμή της ημέρας. Το Adults  Εau de Parfum είναι ένα αμιγώς αισθησιακό άρωμα, με νότες από γάλα σύκου συνδυασμένο με σανδαλόξυλο και βανίλια. Όσο για το μπουκάλι; Μιλάμε για έργο τέχνης.

Χαλάρωση στο λεπτό: Στο τέλος μιας κουραστικής εργάσιμης μέρας, αναζητήστε ένα προϊόν που θα σας χαρίσει ενέργεια και ζωντάνια για να αναπτερωθεί η διάθεσή σας πριν μια βραδινή έξοδο. Το scrub σώματος Βοdy Scrub with Sea Salt της Apivita, με  άλατα Νεκράς θάλασσας και ελληνικό θαλασσινό αλάτι από το Μεσολλόγι, απαλλάσσει την επιφάνεια της επιδερμίδας από τα νεκρά κύτταρα, προσφέρει μια βαθιά και πλούσια θρέψη, ενώ παράλληλα, ξυπνά τις αισθήσεις και τονώνει τη διάθεση, χάρη στο εκχύλισμα πρόπολης, το θυμαρίσιο μέλι, το βούτυρο κακάο και το βιολογικό εκχύλισμα λεβάντας που περιέχει.

Ολονυχτίες: Οι επιστήμονες των εργαστηρίων της Frezyderm θέλοντας να εκμεταλλευτούν τη βραδινή ξεκούραση του οργανισμού, δημιούργησαν την κρέμα Night Force A+E. Το κλειδί της επιτυχίας αυτής της αντιγηραντικής  κρέμας νύχτας βρίσκεται στη φόρμουλα από ρετινόλη και βιταμίνη Ε, η οποία ενισχύει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου, ενώ εσείς κοιμάστε.

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΓΑΡΗ