Διασκεδάζει ο Will Smith με τα memes του «Αλαντίν»

will-smith Andrea Raffin
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Το live-action ριμέικ της κλασικής animated ταινίας της Disney κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 23 Μαΐου.

Όταν η Disney ανακοίνωσε πως ετοιμάζει ένα live-action ριμέικ του «Αλαντίν» σε σκηνοθεσία του Guy Ritchie, πολλοί εξέφρασαν αμφιβολίες καθώς η animated ταινία θεωρείται αξεπέραστη. Η επιλογή του Will Smith για τον ρόλο του μαγικού Τζίνι, τον οποίο είχε ερμηνεύσει ο Robin Williams το 1992, αρχικά σκόρπισε ενθουσιασμό όμως οι πρώτες εικόνες προκάλεσαν γέλιο και αναπόφευκτα έγιναν meme.

Ο ίδιος ο Smith πάντως δεν φαίνεται να έχει ενοχληθεί από το χιούμορ των χρηστών του διαδικτύου, αφού σε μια νέα συνέντευξή του στο περιοδικό Empire αποκάλυψε πως βρήκε τα memes «πολύ διασκεδαστικά». Ο ηθοποιός εξέφρασε την άποψη πως «όλα υποβάλλονται σε τόσο ενδελεχή κριτική» και συμπλήρωσε πως μεγάλωσε «σε μια εποχή που δεν υπήρχε το διαδίκτυο – είναι ένα καινούριο πράγμα το οποίο προσπαθώ να διαχειριστώ».

Μπορεί ο Smith να είδε την χιουμοριστική πλευρά των αρχικών αντιδράσεων, οι παραγωγοί της ταινίας όμως ανησύχησαν και γρήγορα δημοσιοποίησαν νέες, βελτιωμένες φωτογραφίες του Τζίνι που έκαναν αρκετούς επικριτές να αναθεωρήσουν τις αρχικές εκτιμήσεις τους. Ο Ritchie δήλωσε μάλιστα στο Empire πως αρκετοί απολογήθηκαν για την αυστηρή κριτική τους, κάτι το οποίο δεν περίμενε ποτέ.

Στη νέα εκδοχή του «Αλαντίν» που κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 23 Μαΐου συμπρωταγωνιστούν οι Mena Massoud, Naomi Scott, Marwan Kenzari, Alan Tudyk, Billy Magnussen, Nasim Pedrad και Navid Negahban.