Ο Mike Myers στην «φανταστική παιδική χαρά» του Netflix

mike-myers Jordan Strauss
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Ο ταλαντούχος κωμικός που σημάδεψε τα 1990s αποκάλυψε πως θα ενσαρκώσει πολλαπλούς χαρακτήρες στη νέα κωμική σειρά που ετοιμάζει.

Ο Mike Myers πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα κωμική σειρά στο Netflix, όπου ο Καναδός ηθοποιός θα ενσαρκώσει πολλαπλούς χαρακτήρες. Σύμφωνα με το σχετικό άρθρο του Variety, η σειρά θα αποτελείται από έξι επεισόδια με διάρκεια μισή ώρα.

«Λατρεύω να δημιουργώ χαρακτήρες και το Netflix μου έχει δώσει μια φανταστική παιδική χαρά για να παίξω» σχολίασε ο Myers σχετικά με τη συμφωνία. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο ηθοποιός σκοπεύει να συμπεριλάβει στη νέα σειρά παλαιότερους χαρακτήρες του, όπως τον Dr. Evil ή τον Wayne Campbell.

Η καριέρα του Myers εκτοξεύτηκε μέσω της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς «Saturday Night Live» στα τέλη της δεκαετίας του 1980, όπου ξεχώρισε με τους ευφάνταστους χαρακτήρες και τηΝ σπαρταριστή ερμηνεία του. Μετά το πέρασμΆ του από τη σειρά του NBC πρωταγωνίστησε σε δύο ταινίες «Ο απίθανος κόσμος του Wayne», σε τρεις ταινίες με έναν νέο χαρακτήρα, αυτόν του μυστικού πράκτορα Austin Powers, ενώ δάνεισε τη φωνή του στον Σρεκ.

Τελευταίος κινηματογραφικός ρόλος του Myers ήταν ως Ray Foster στο βιογραφικό δράμα «Bohemian Rhapsody», ενώ το 2017 εμφανίστηκε στην τηλεοπτική σειρά «The Gong Show» του ABC.