Ο Jason Momoa ξυρίστηκε μετά από εφτά χρόνια για καλό σκοπό

Jason-momoa
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Η αλόγιστη χρήση πλαστικών και η μόλυνση του περιβάλλοντος ώθησαν τον 39χρονο ηθοποιό να προβεί σε αλλαγές στην ζωή του.

Οι αλλαγές δεν είναι πάντοτε εύκολες, όμως για τον κατάλληλο σκοπό ακόμα και οι Carrie Bradshaw και ο Dude θα «δεχτούν» να αντικαταστήσουν τα Cosmopolitan και White Russian για μια μπύρα. Αντίστοιχα και ο Jason Momoa βρήκε έναν σημαντικό σκοπό για να αποχωριστεί τα πλούσια γένια του: την ανακύκλωση.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε στο ΥοuTube με τίτλο «Αντίο Drogo… ΞΥΡΙΣΤΗΚΑ!», ο Αμερικάνος ηθοποιός βρίσκεται σε μια έρημο γεμάτη πλαστικά σκουπίδια και εξηγεί πως άμεσα χρειάζονται αλλαγές. Έτσι λοιπόν αποφάσισε να ξυρίσει το γένι του μετά από εφτά χρόνια, για να ευαισθητοποιήσει τους θαυμαστές του για τις καταστρεπτικές συνέπειες που έχει η ρύπανση του περιβάλλοντος.

Δείτε το βίντεο το Jason Momoa

YouTube

Τα πλαστικά μπουκάλια νερού συχνά καταλήγουν στις χωματερές και χρειάζονται πάρα πολλά χρόνια για να διασπαστούν, ενώ οι επιπτώσεις στο περιβάλλον είναι σημαντικές. Ο ηθοποιός προτείνει το αλουμίνιο ως εναλλακτική λύση στα πλαστικά μπουκάλια, αφού είναι 100% ανακυκλώσιμο ενώ το 75% όλου του μεταλλεύματος που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ βρίσκεται ακόμα σε κυκλοφορία.

Καθώς ο Momoa ξυρίζεται και ο άνεμος παίρνει τις τρίχες, αποχαιρετά του χαρακτήρες που έχει ενσαρκώσει τα τελευταία εφτά χρόνια, από τον Khal Drogo στο «Game Of Thrones» μέχρι τον Aquaman στις ταινίες της DC. «Έρχεται μια αλλαγή και είναι το αλουμίνιο. Πρέπει να ξεφορτωθείτε τα πλαστικά μπουκάλια σας. Ο Aquaman κάνει το καλύτερο που μπορεί για παιδιά μου, τα παιδιά σας, για τον κόσμο. Σας αγαπώ» καταλήγει ο ηθοποιός.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο του Momoa έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς χρήστες να σχολιάζουν πως ο 39χρονος ηθοποιός παραμένει εξίσου γοητευτικός χωρίς το γένι, ενώ τον εκθείασαν για την πρωτοβουλία και τις περιβαλλοντολογικές ανησυχίες του.