Νέες αποκαλύψεις για την εκδικητικότητα του Johnny Depp προς την Amber Heard

Johnny-depp-amber-heard Andrea Raffin
ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Ο χολιγουντιανός αστέρας φέρεται να προσπάθησε να βάλει την Amber Heard σε «μαύρη λίστα» μετά τον χωρισμό και την δημόσια αντιπαράθεσή τους.

Το τελευταίο διάστημα ο Johnny Depp βρίσκεται στη δημοσιότητα περισσότερο για τα νομικά προβλήματά του, παρά για τις ερμηνείες του μπροστά από την φακό της κάμερας. Μετά την πολυσυζητημένη δικαστική διαμάχη με τους πρώην μάνατζέρ του (όπου ήρθε σε συμβιβασμό), ο Depp θα βρεθεί αντιμέτωπος στα δικαστήρια με τον location manager της ταινίας «City Of Lies», την πρώην σύζυγό του, Amber Heard, αλλά και τον πρώην, πια, μακροχρόνιο συνεργάτη και δικηγόρο του, Jake Bloom.

Η δικαστική διένεξη του Depp με τον πρώην δικηγόρο του ενδεχομένως να χειροτερέψει τη θέση του χολιγουντιανού αστέρα, αφού ο Bloom αφήνει μεγάλες αιχμές για τον εκδικητικό χαρακτήρα του ηθοποιού. Πιο συγκεκριμένα, ο Depp έχει κινηθεί νομικά κατά του Bloom, κατηγορώντας τον για κακές επιχειρηματικές συναλλαγές, με τον πρώην δικηγόρο του να απαντά με μήνυση ισχυριζόμενος πως η συνεργασία τους διακόπηκε λόγω της συμβουλής του στον ηθοποιό να έρθει σε συμβιβασμό με την Heard, αντί να ξεκινήσει μια νέα δικαστική αντιπαράθεση που αναπόφευκτα θα χειροτέρευε τη δημόσια εικόνα του.

REX/Shutterstock

O Johnny Depp φέρεται να προσπάθησε να πίεσει, χωρίς επιτυχία, τον πρόεδρο της Warner να «κόψει» την Amber Heard από το «Aquaman».

Άρθρο του Hollywood Reporter αναφέρει πως ο Bloom έχει ζητήσει να παραστούν ως μάρτυρες πολλοί νυν και πρώην συνεργάτες του Depp, όπως η αδερφή του, Whitney, η Heard, ο Elon Musk (με τον οποίο η Heard είχε ένα σύντομο δεσμό μετά τον χωρισμό της από τον Depp), αλλά και οπρώην πρόεδρος της Warner Brothers, Kevin Tsujihara. Σύμφωνα με τον Bloom, ο Depp προσπάθησε (ανεπιτυχώς) να πιέσει τον Tsujihara να βάλει τη Heard σε «μαύρη λίστα» και να την κόψει από τις ταινίες της Warner Bros στις οποίες θα εμφανιζόταν – πιο συγκεκριμένα στο «Aquaman» με τον Jason Momoa.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν η Heard είχε δηλώσει στην Washington Post πως μετά τις αποκαλύψεις της σχετικά με τον Depp εκτίμησε πως βρέθηκε σε μια «μαύρη λίστα», αφού σε πολλές περιπτώσεις αντικαταστάθηκε ή οι ρόλοι της κόπηκαν από ταινίες. Παρά το γεγονός ότι είχε κάνει την εμφάνισή της ως Mera στο «Justice League», είχαν εκφραστεί αμφιβολίες για το εάν η ηθοποιός θα εμφανιζόταν στο «Aquaman».

REX/Shutterstock

Η Disney πρόσφατα επιβεβαίωσε τις φήμες που θέλουν το franchise των «Πειρατών της Καραϊβικής» να συνεχίζει χωρίς τον Johnny Depp στον ρόλο του Jack Sparrow.

Όπως αποδείχτηκε τελικά, η φερόμενη πίεση του Depp δεν απέδωσε τα «αναμενόμενα», ενώ το νέο δικαστικό μέτωπο φαίνεται πως θα προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη ζημιά στην εικόνα του ηθοποιού, ο οποίος πρόσφατα απομακρύνθηκε τόσο από τους «Πειρατές της Καραϊβικής», όσο και τον «Αόρατο Άνθρωπο».