Το κουδούνι στο Bayside «ξαναχτυπά»

saved-by-the-bell
ΔΕΥΤΕΡΑ, 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Σχεδόν όλο το καστ της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς «Πριν χτυπήσει το κουδούνι» βρέθηκε ξανά μαζί μετά από 25 χρόνια.

Σε ένα γαλλικό εστιατόριο στο Σέρμαν Όουκς της Καλιφόρνια έγινε το reunion μιας εκ των πιο αγαπημένων σχολικών παρεών της μικρής οθόνης από την δεκαετία του 1990, της τηλεοπτικής σειράς «Πριν χτυπήσει το κουδούνι». Εκεί δείπνησαν μαζί μετά από πολλά χρόνια οι Mark-Paul Gosselaar (Zack Morris), Mario Lopez (AC Slater), Tiffani Thiessen (Kelly Kapowski) και Elizabeth Berkley (Jessie Spano) μαζί με τους συντρόφους τους.

Ο Lopez ανέβασε μια φωτογραφία της «σχολικής» επανένωσης, όπου σχολίασε πως οι τέσσερις ηθοποιοί παραμένουν «φίλοι για πάντα», ενώ ο Gosselaar συμπλήρωσε «έτσι μοιάζουν πάνω από 30 χρόνια φιλίας». Σε βίντεο που ανέβασε στην συνέχεια, ο Lopez αστειεύτηκε πως μετά τις μεγάλες ποσότητες φαγητού που κατανάλωσαν, ήρθε η ώρα για «ρώσικη ρουλέτα με πιστωτική κάρτα» για να αποφασίσουν ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό.

Από την επανένωση έλειπαν ορισμένα μέλη της παρέας, όπως η Lark Voorhies (Lisa Turtle), o Dennis Haskins (Mr. Belding) και ο Dustin Diamond (Screech). Το γεγονός ότι Diamond δεν εμφανίστηκε ενδέχεται να έγινε εσκεμμένα, καθώς οι σχέσεις του 42χρονου ηθοποιού δεν είναι οι καλύτερες μετά την έκδοση της αυτοβιογραφίας του.

NBC

Οι Gosselaar, Thiessen, Berkley και Lopez επέστρεψαν στους ρόλους τους για τις ανάγκες ενός κωμικού σκετς στην εκπομπή του Jimmy Fallon το 2015.

Εκεί ο Diamond ισχυρίστηκε πως οι συνάδελφοι του είχαν σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ τους και έκαναν χρήση ναρκωτικών κατά την διάρκεια των γυρισμάτων. Ο Diamond αργότερα επιχείρησε να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τους πρώην συναδέλφους του, λέγοντας πως τα επίμαχα τμήματα του βιβλίο γράφτηκαν από συγγραφέα-φάντασμα και ότι έπεσε θύμα εκμετάλλευσης σε μια σκοτεινή περίοδο της ζωής του. Το γυαλί όπως φαίνεται όμως έχει ραγίσει.