Μετά από τρία χρόνια το «Lemonade» της Beyoncé φτάνει στο Spotify και Apple Music

beyonce
ΤΡΙΤΗ, 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Το έκτο άλμπουμ της «Queen B» τιμήθηκε με δύο Grammy και ένα Peabody, ενώ έχει πουλήσει πάνω από 2,5 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Λένε πως αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει και θα σε πλακώσει. Έτσι λοιπόν όταν ο Jay-Z δημιούργησε το Tidal και αναπόφευκτα η πλατφόρμα streaming έγινε και το διαδικτυακό «σπίτι» της συζύγου του, Beyoncé, από όπου κυκλοφόρησαν τον δίσκο τους ως Carters.

imageSPACE/SilverHub/REX/Shutterstock

Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το πολυβραβευμένο έκτο άλμπουμ, «Lemonade», της Beyoncé θα είναι πλέον διαθέσιμο από τις ανταγωνιστικές πλατφόρμες Spotify και Apple Music. Αυτό θα σημαίνει πως για πρώτη φορά ολόκληρη η δισκογραφία της Αμερικανίδας pop star θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες streaming.

REX/Shutterstock / Frank Micelotta

To «Lemonade» κυκλοφόρησε το 2016 και έχει πουλήσει πάνω από 2,5 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ τιμήθηκε με ένα βραβείο Peabody και δύο Grammy, για καλύτερο urban δίσκο και καλύτερο βιντεοκλίπ της χρονιάς. Μαζί με το «Blackstar» του David Bowie, το άλμπουμ της Beyoncé βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων πολλών κριτικών και περιοδικών εκείνη τη χρονιά.