Το Fashion Room Service στο Hilton απέδειξε για ακόμα μία φορά πως είναι το μεγαλύτερο Fashion Party της Αθήνας.

1
ΤΡΙΤΗ, 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Η βραβευμένη εκδήλωση μόδας του περιοδικού Ozon, The Fashion Room Service- Spring Edition, ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 17 Απριλίου με τεράστια επιτυχία για τέταρτη φορά στο ξενοδοχείο Hilton, με την προσέλευση του κόσμου να ξεπερνά κάθε προσδοκία! Άνθρωποι από το χώρο της μόδας, του design, των Μ.Μ.Ε. και fans του θεσμού που μετρά περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχίας, φόρεσαν τα ανοιξιάτικα τους και έφτασαν στο πιο εμβληματικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Όλοι οι επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα 31 δωμάτια - διαφορετικούς «κόσμους», που διαμορφώθηκαν από τους designers στον 30 όροφο του ξενοδοχείου.

Στις 17.00 ακριβώς, οι πόρτες των δωματίων άνοιξαν και το περιοδικό Ozon «σύστησε» στο πιο δημιουργικό κοινό της πόλης, νέους Έλληνες σχεδιαστές και διεθνή brands όπως: SAUCONY ORIGINALS, FILA, MINERVA, URBAN OWL, COUNTESS WILHELMINA, LOVICK, 27 WOODEN ACCESSORIES, CURIOUS STREET, TZEVELION LEATHER, SOFI MOUKIDOU JEWELLERY, ENDALAUS, /΄KAY/ KREATURES, MVM SWIMWEAR, BELUGA, REGALIS COLLECTION, PRIME TIMERS x KOMONO, FILANTHI BOGEA, BLONDIE.E, AURELIA AQUA, R BY RANIA XEFTERI, ΒΑSIΛΕΙΑ, FOXY BAGS, FENI JEWELS, FABRIC REPUBLIC, MELINDA HAZEL, THE GRECIAN,  PRIYANADA INSPIRATIONS, OZON BOUTIQUE. Επίσης, στην εκδήλωση  συμμετείχαν και οι νικητές του διαγωνισμού «Pink Rooms» του Beefeater PINK: TOUCHÉ & MARIOS DESIGN.

Όπως κάθε φορά, το μοναδικό αυτό fashion event κορυφώθηκε με το πολύ αναμενόμενο Fashion Party, το οποίο ξεκίνησε λίγο μετά τις 20:00, στο Galaxy Room του Hilton. Μιας και η διάθεση ήταν ανοιξιάτικη, το ροζ χρώμα με το οποίο «ντύθηκε»  το bar από το Beefeater Pink, δεν θα μπορούσε να ταιριάζει πιο πολύ! Πρόκειται για το νέο λανσάρισμα του αγαπημένου μας gin, το οποίο βασίζεται στην ίδια, βραβευμένη συνταγή του Beefeater με την προσθήκη φυσικού εκχυλίσματος φράουλας προσφέροντας δροσερά cocktails, συγκεκριμένα Beefeater PINK & Tonic. Αν θες να απολαύσεις το ίδιο cocktail με αυτό που απόλαυσαν οι καλεσμένοι του Fashion Room Service, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα: Βeefeater Pink & Tonic: Προσθέτουμε 50 ml Beefeater PINK Gin, 100 ml Thomas Henry Cherry Blossom Tonic, πάγο και γαρνίρουμε με κομμάτια φρέσκιας φράουλας.

Παράλληλα, εκατοντάδες επισκέπτες φωτογραφήθηκαν μπροστά στο εντυπωσιακό neon wall  του glo™ , το νεό προιόν θέρμανσης καπνού που δημιουργήθηκε με γνώμονα τον μοντέρνο σχεδιασμό και την μοναδική του απλότητα στη χρήση. Η συσκευή glo™ είναι διαθέσιμη μέσω του δικτύου καταστημάτων Nobacco και του e–shop της NOBACCO ενώ τις ράβδους καπνού NeosticksTM μπορείτε να βρείτε σε όλα τα σημεία λιανικής στην Ελλάδα.

Όλοι ξεφύλλισαν το ολοκαίνουργιο τεύχος Ozonraw #126 – Peek-a-boo , το οποίο προβάλει όλα όσα μας κάνουν να παίζουμε κρυφτό!

Στo μεγάλο fashion party με την ωραιότερη θέα στην γιορτινή Αθήνα, την μουσική επιμελήθηκε  έως τις 21.00 ο DJ Grandbois, ο οποίος έδωσε τη σκυτάλη στον DJ Display. Στην συνέχεια και μέχρι το τέλος του party, τα ηνία της διασκέδασης ανέλαβε ο μεγάλος Έλληνας DJ και παραγωγός Leon Segka (Homcore, Ntrop Records) με ένα “εκρηκτικό” set!

Το επόμενα ραντεβού δίνονται στο The Fashion Room Service της Θεσσαλονίκης στις 8 Μαϊου στο Colors Urban Hotel και στο Χριστουγεννιάτικο της Αθήνας και πάλι στο Hilton στις 19 Δεκεμβρίου.

Πληροφορίες για την εκδήλωση:

Η δημιουργική ομάδα του ΟΖΟΝ τα τελευταία 7 χρόνια φέρνει σε επαφή φρέσκα ελληνικά & διεθνή brands και νέους σχεδιαστές με fashion editors, influencers, buyers και εν δυνάμει καταναλωτές. Το βασικό concept του event παραμένει σταθερό όμως αυτή την φορά υπάρχει κάτι ακόμη πιο συναρπαστικό, στην καρδιά της Αθήνας και στο HILTON ATHENS.

Αγαπημένοι σχεδιαστές και brands παρουσιάζουν τη δουλειά τους στα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια ενώ παράλληλα οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις δημιουργίες των αγαπημένων τους labels, να γνωρίσουν τους δημιουργούς τους και να πάρουν μία πρώτη γεύση από τις τάσεις της μόδας, όπως αυτές διαμορφώνονται  σήμερα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ozonweb.com
http://fashionroomservice.gr/
Facebook.com/OZONmag
Instagram.com/OZON_mag
Twitter.com/OZONMagazine
Email: [email protected] & [email protected]
Τel: 210 3634008/9

#FRSΑΤHENS  #FASHIONROOMSERVICE #HILTONATHENS #BEEFEATERPINK #GLOGREECE