Jim Carrey και Ariana Grande συζητούν για την κατάθλιψη

Jim-carrey-ariana-grande
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Ο χολιγουντιανός αστέρας χαιρέτησε την pop star τόσο για την ειλικρίνεια όσο και για το ταλέντο της.

Εκτός από τα πολυσυζητημένα σκίτσα του με πολιτικές αποχρώσεις, ο Jim Carrey έχει χρησιμοποιήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Η Ariana Grande πρόσφατα μίλησε για την κατάθλιψη που έχει αντιμετωπίσει η ίδια και αναφέρθηκε στην περιγραφή που έδωσε ο Carrey ως «βαθιά ανάπαυση».

Η Αμερικανίδα pop ανέβασε μια σειρά ασπρόμαυρων φωτογραφιών στο Instagram Stories μαζί με την περιγραφή του Carrey, εξηγώντας παράλληλα πως είναι μεγάλη θαυμάστρια του ηθοποιού για πολλά χρόνια. Οι αναρτήσεις της Grande δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Carrey, ο οποίος απάντησε λέγοντας πως θαυμάζει την ειλικρίνειά της, αλλά και ότι νιώθει «ευλογημένος» που έχει μια «τόσο χαρισματική θαυμάστρια».

Συνεχίζοντας, ο κωμικός ηθοποιός εξήγησε πως η αντίληψη της κατάθλιψης ως «βαθιά ανάπαυση» προήλθε από τον «δάσκαλο και φίλο» του, Jeff Foster, ο οποίος έχει γράψει μια σειρά βιβλίων με θέμα την πνευματικότητα. Η Grande ευχαρίστησε τον Carrey για τα λόγια του, συμπληρώνοντας πως αποτελεί μεγάλη πηγή έμπνευσης για την ίδια ενώ σχολίασε πως «ανυπομονεί» να κάνει ένα τατουάζ στο μέτωπό της με την ανάρτησή του.