Η Robyn Crawford για τη «συγκινητική και πολύπλοκη» σχέση με τη Whitney Houston

whitney-houston Graham Wiltshire
ΤΕΤΑΡΤΗ, 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Με το «A Song for You: My Life with Whitney Houston» η καλύτερη φίλη της τραγουδίστριας φιλοδοξεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Η στενή σχέση της Whitney Houston με την πρώην τραγουδίστρια και ηθοποιό Robyn Crawford είχε αποτελέσει θέμα πολλών συζητήσεων και σκανδαλολογίας, όμως ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για την φιλία τους. Μετά τα πολλά βιβλία και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ «Whitney» του Kevin Macdonald, η Crawford αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της εκδίδοντας τα απομνημονεύματα της με τίτλο «A Song for You: My Life with Whitney Houston».

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου και εκεί η Crawford θα μιλήσει για πρώτη φορά ανοιχτά για την «συγκινητική και συχνά περίπλοκη ιστορία της ζωής και σχέσης» της με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια. Μετά τον θάνατο της Whitney Houston το 2012, η Crawford διατήρησε χαμηλό προφίλ και απέφυγε τα φώτα δημοσιότητας. Στο νέο της βιβλίο όμως σκοπεύει να αφηγηθεί ορισμένες από τις «μεγάλες χαρές, τρελές περιπέτειες και σκληρές αλήθειες» της ζωής και σχέσης της με την τραγουδίστρια.

AP / Joel Ryan

Η Whitney Houston πέθανε στις 11 Φεβρουάριου 2012 μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ξεκινώντας από την πρώτη γνωριμία των δύο ως έφηβες την δεκαετία του 1980, το βιβλίο στην συνέχεια εξιστορεί τις ηχογραφήσεις του πρώτου άλμπουμ της Whitney Houston και την «απεριόριστη επιτυχία» που ακολούθησε. «Από τις αναρίθμητες sold-out παγκόσμιες περιοδείες μέχρι την επική ερμηνεία του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ στο σετ του “Σωματοφύλακα”, τον θυελλώδη γάμο της και την γέννηση του μοναδικού παιδιού της, η Robyn ήταν εκεί» αναφέρει η ανακοίνωση, καταλήγοντας πως με την «σημαντική, ειλικρινής και μέχρι τώρα άγνωστη ιστορία» της, η Crawford θα «βάλει τα πράγματα στη θέση τους».