Το 2020 έρχεται το musical των Destiny' s Child

destinys-child-kelly-rowland-beyonce-knowles-michelle-williams
ΠΕΜΠΤΗ, 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Η παράσταση θα αφηγηθεί την ιστορία του «σπουδαιότερου γυναικείου συγκροτήματος όλων των εποχών» από την οπτική του πατέρα της Beyoncé.

Ο Mathew Knowles, πατέρας της Beyoncé, ανακοίνωσε τα σχέδια του για ένα musical για τις Destiny’s Child. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του, το «Survival: The Destiny’s Child Musical» θα εξιστορήσει την δημιουργία του «σπουδαιότερου γυναικείου συγκροτήματος όλων των εποχών» από την οπτική του Knowles.

«Θέλω να τραβήξω την κουρτίνα. Νιώθω πως είναι καιρός να δώσω την ευκαιρία στον κόσμο να ακούσει, να δει και να νιώσει τις νίκες και αποτυχίες που έχω βιώσει ως σύζυγος, πατέρας και μάνατζερ που διακινδύνεψε τα πάντα στην επιδίωξη εκπλήρωσης ονείρων – δικών μου και άλλων» σχολίασε ο πατέρας της Beyoncé στο Broadway World.

AP

Το musical θα αφηγηθεί την ιστορία των Destiny’s Child από την οπτική του πατέρα της Beyoncé και μάνατζερ του συγκροτήματος, Mathew Knowles.

Ο σκηνοθέτης Je'Caryous Johnson, ο οποίος είχε εργαστεί πάνω στο βιογραφικό musical «Redemption Of A Dogg» για τον Snoop Dogg, θα συνεργαστεί με τον Knowles πάνω στο «Survival: The Destiny’s Child Musical». Όπως εξήγησε ο ίδιος «είναι μια μοναδική και εμπνευσμένη ιστορία που θα αντιμετωπίσει χωρίς φόβο σκληρές αλήθειες, ενώ δικαιώνει και θεραπεύει όσους την έζησαν. Είναι δίκαιη, είναι πραγματική και είναι τεράστια τιμή που ο κ. Knowles με εμπιστεύεται να γράψω και να αναλάβω την παραγωγή ενός τόσο εμβληματικού κομματιού της αμερικανικής ιστορίας» δήλωσε από την πλευρά του ο Johnson.

Η πρεμιέρα του musical έχει προγραμματιστεί για το 2020 στο Χιούστον – γενέτειρα των Destiny’s Child και του Johnson – ενώ οι παραγωγοί ελπίζουν πως η παραγωγή θα ανέβει αργότερα στο Μπρόντγουεϊ και στο Λονδίνο.