Ronnie Wood: «Τα πάει πολύ καλά και νιώθει υπέροχα ο Mick Jagger»

mick-Jagger Rich Fury
ΤΡΙΤΗ, 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Ο frontman των Rolling Stones πρόσφατα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αντικατάσταση καρδιακής βαλβίδας.

Οι Rolling Stones πρόσφατα ανακοίνωσαν την αναβολή μιας σειράς συναυλιών λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει ο Mick Jagger. Σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις, Ο frontman των γερόλυκων της rock υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης καρδιακής βαλβίδας στις αρχές Απριλίου.

Σε μήνυμα του στο Twitter ο Jagger ανέφερε πως βρίσκεται στην ανάρρωση και ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για τις πολλές ευχές και μηνύματα συμπαράστασης που έλαβε. Την περασμένη εβδομάδα ο 75χρονος τραγουδιστής έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, όταν παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης μπαλέτου της συντρόφου του, Melanie Hamrick.

Invision/AP / Chris Pizzello

Σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter, ο Jagger παρέμεινε στα παρασκήνια για την πρεμιέρα της παράστασης «Porte Rouge» στην Νέα Υόρκη, στην οποία υπάρχουν χορογραφίες με μουσική υπόκρουση τραγούδια των Rolling Stones, όπως το «Sympathy For The Devil»  και το «Paint It Black». Πηγή του άρθρου ανέφερε πως ο τραγουδιστής έμεινα μέχρι το τέλος της παράστασης για να συγχαρεί τους χορευτές.

Σε δηλώσεις του στο περιοδικό Hello!, ο κιθαρίστας των Rolling Stones Ronnie Wood έδωσε νέες πληροφορίες για την κατάσταση του Jagger. «Η [σύζυγος μου] Sally και εγώ πήγαμε διακοπές στην Καραϊβική με τον Keith [Richards] και την Patti [Hansen] και του στείλαμε βίντεο όπου παίζαμε τραγούδια στην κιθάρα για να αναρρώσει γρήγορα. Το διασκέδασε και εντυπωσιάστηκε» δήλωσε ο Wood, συμπληρώνοντας πως «τα πάει πολύ καλά» και ότι «νιώθει υπέροχα».