Ο Colin Farrell βάζει πλώρη για το διάστημα και ξεσπά το χάος

colin-farrell
ΤΡΙΤΗ, 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Ο Ιρλανδός ηθοποιός συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει στο θρίλερ επιστημονικής «Voyagers» του Neil Burger.

Ο Neil Burger έγραψε και θα σκηνοθετήσει ένα νέο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας με τίτλο «Voyagers», το οποίο έχει ήδη συγκεντρώσει ένα αξιόλογο καστ. Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, παραγωγοί της ταινίας έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Colin Farrell, τον Tye Sheridan, την Lily-Rose Depp και τον Fionn Whitehead, ενώ συνεχίζονται οι συζητήσεις με τους Kelvin Harrison, Isaac Hempstead Wright, Chanté Adams και Madison Hu.

Το «Voyagers» αφηγείται την ιστορία 30 παιδιών που αποτελούν μέλη μιας αποστολής στο διάστημα που έχει στόχο να εδραιώσει αποικία σε έναν νέο πλανήτη. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού που αναμένεται να διαρκέσει πολλές γενιές, ο καπετάνιος του σκάφους πεθαίνει υπό μυστηριώδεις συνθήκες και γρήγορα επικρατεί το χάος, με τα μέλη του νεαρού πληρώματος να ενδίδουν στα πρωτόγονα αισθήματα τους και να χωρίζονται σε φυλές.

Δίπλα στον Farrell θα εμφανιστούν οι Tye Sheridan, Lily-Rose Depp και Fionn Whitehead.

Για την ώρα παραμένει άγνωστος ο ρόλος που θα ερμηνεύσει ο Farrell – εάν θα είναι ο καπετάνιος του διαστημικούς σκάφος ή ένα από τα ενήλικα, πια, παιδιά που αναλαμβάνει δράση μετά τον μυστηριώδη θάνατο του. Τα γυρίσματα της ταινίας πρόκειται να ξεκινήσουν στις αρχές Ιουνίου στην Ρουμανία, αφού ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με τα υπόλοιπα μέλη του καστ.