Ο δημιουργός του «Game Of Thrones» κάνει λόγο για τρεις spin-off σειρές υπό ανάπτυξη

george-rr-martin-game-of-thrones Robert Galbraith
ΔΕΥΤΕΡΑ, 06 ΜΑΙΟΥ 2019

Πέραν της πρίκουελ σειράς με την Naomi Watts, το HBO φέρεται να σχεδιάζει άλλες δύο «διάδοχες σειρές» στο κόσμο του Westeros.

Ο όγδοος κύκλος του «Game Of Thrones» μπορεί να είναι ο τελευταίος στην κεντρική σειρά, όμως το HBO έχει ήδη προγραμματίσει ενός πρίκουελ spin off, το οποίο θα διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια στο παρελθόν του Westeros. Σύμφωνα όμως με μια ανάρτηση του George R.R. Martin, το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο σχεδιάζει όχι μια, αλλά τρεις «διάδοχες σειρές».

«Μιλώντας για την τηλεόραση, μην πιστεύετε όσα διαβάζετε. Οι αναφορές στο διαδίκτυο είναι ως γνωστόν αναξιόπιστες. Είχαμε πέντε διαφορετικές διάδοχες εκπομπές “Game Of Thrones” υπό ανάπτυξη (δεν μου αρέσει ο όρος “spin-off”) στο HBO και οι τρεις από αυτές ακόμα προχωρούν όμορφα» έγραψε ο συγγραφέας στο προσωπικό blog του το περασμένο Σάββατο.

HBO

Στην συνέχεια ο Martin επιβεβαίωσε τις φήμες που θέλουν τα γυρίσματα της πρίκουελ σειράς «την οποία δεν πρέπει να αποκαλώ “The Long Night”» να ξεκινούν μέσα στο 2019, ενώ οι άλλες δύο «παραμένουν στο στάδιο του σεναρίου, αλλά πλησιάζουν». Ο συγγραφέας απέφυγε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τις άλλες δύο σειρές που βρίσκονται υπό ανάπτυξη, όμως προέτρεψε τους αναγνώστες του να αγοράσουν το «Φωτιά και αίμα» ώστε να δημιουργήσουν τις δικές τους θεωρίες.

Ο πρώτος τόμος του «Φωτιά και αίμα» εκδόθηκε την περασμένη χρονιά και καλύπτει την πλήρη ιστορία του οίκου των Targaryen, ξεκινώντας από θρυλικό τον Aegon the Conqueror, ο οποίος δημιούργησε τον εμβληματικό Σιδερένιο Θρόνο, μέχρι τις εμφύλιες διαμάχες που λίγο έλειψε να αφανίσει την δυναστεία τους στο μαγικό κόσμο του Westeros.