Το musical της Alanis Morissette ανεβαίνει στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ τον Δεκέμβριο

alanis-morisette Donald Traill
ΔΕΥΤΕΡΑ, 06 ΜΑΙΟΥ 2019

Η Atlantic Records ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ με ηχογραφήσεις από το καστ της παράστασης.

Το κλασικό άλμπουμ «Jagged Little Pill» της Alanis Morissette έχει γίνει musical και θα ανέβει στο Μπρόντγουεϊ τον προσεχή χειμώνα. Οι preview παραστάσεις στο Broadhurst Theatre θα ξεκινήσουν στις 3 Νοεμβρίου και η επίσημη πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 5 Δεκεμβρίου.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος Diablo Cody έγραψε την ιστορία της παράστασης, στην οποία περιλαμβάνονται τραγούδια από το άλμπουμ της Morissette, καθώς και νέα τραγούδια που έγραψε με τον Glen Ballard. Το musical σε σκηνοθεσία της Diane Paulus έκανε το ντεμπούτο του το περσινό καλοκαίρι στο American Repertory Theater στο Κέιμπριτζ της Μασαχουσέτης.

Το «Jagged Little Pill» αφηγείται την ιστορία των Healys, μιας οικογένειας η οποία φαινομενικά έχει την τέλεια ζωή, όμως όλα αρχίζουν αν αλλάζουν όταν αναγκάζονται να αποφασίσουν να συνεχίσουν να διατηρούν τα προσχήματα ή να αντιμετωπίσουν αλήθειες για τους εαυτούς τους και τον κόσμο γύρω τους.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τις παραστάσεις στο Μπρόντγουεϊ ξεκινούν την Δευτέρα 6 Μαΐου. Μαζί με την πρεμιέρα της παράστασης στο Μπρόντγουεϊ, η Atlantic Records έχει ανακοινώσει πως θα κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ με ηχογραφήσεις από το καστ της παράστασης.