Η Hilary Swank έκλεισε «εισιτήριο» για το διάστημα με το Netflix

hilary-swank
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΜΑΙΟΥ 2019

Η βραβευμένη με δύο Όσκαρ ηθοποιός συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει στην δραματική σειρά «Away» για την πλατφόρμα streaming.

Όπως πολλοί αστέρες της μεγάλης οθόνης, έτσι και η Hilary Swank έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία σε τηλεοπτικούς ρόλους και μετά την δραματική σειρά «Trust» του FX θα πρωταγωνιστήσει στην νέα σειρά του Netflix με τίτλο «Away».

Το Hollywood Reporter αναφέρει σε άρθρο του πως σκηνοθέτης του πρώτου επεισοδίου θα είναι ο Ed Zwick, ενώ ο θεατρικός συγγραφέας Andrew Hinderaker έχει αναλάβει το σενάριο. Η πλοκή του «Away» είναι εμπνευσμένη από το ομώνυμο άρθρο του Chris Jones που εκδόθηκε στο περιοδικό Esquire το 2014.

Shutterstock

Η δραματικά σειρά που δημιούργησαν οι Jason Katims και Matt Reeves εστιάζει σε μια Αμερικανίδα αστροναύτη (Swank) η οποία πρέπει να αφήσει πίσω τον σύζυγο και την έφηβη κόρη της για να διευθύνει μια ριψοκίνδυνη αποστολή στο διάστημα. Σύμφωνα με το άρθρο, οι θεματικές της ελπίδας, της ανθρωπιάς και της ανάγκης για ανθρώπινη επαφή βρίσκονται στο επίκεντρο της σειράς.

Η αχανής φύση του διαστήματος έχει εμπνεύσει αρκετές παραγωγές τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα μετά την επιτυχία των «Βαρύτητα» και «Interstellar» στη μεγάλη οθόνη και τα Όσκαρ. Πέραν των κινηματογραφικών παραγωγών όπως το «Ο πρώτος άνθρωπος» και το επερχόμενο «Voyagers», στη μικρή οθόνη έχουν ξεχωρίσει σειρές επιστημονικής φαντασίας όπως το «The Expanse» και «The Orville».